• Uus

Õppemäng elekterisüsteem

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

LIHTNE ÜHENDADA – ühendate komplekti elemendid metallriividega. Lihtne ühendamine ei ole teie lapse jaoks probleem, lihtsalt vajutage ja riivid ühendatakse.

VALGUSE JA LIIKUMISE EFEKTID – pärast kokkupanekut ja sisse/välja lüliti sisselülitamist ilmuvad sellised efektid nagu ventilaatori mootori käivitamine ja tulede sisselülitamine. See annab erakordseid efekte ja rõõmu lapsele, et ta on loonud iseseisvalt toimiva elektroonilise süsteemi.

ÕPPIMINE MÄNGU ​​LÄBI - väike elektroonikakomplekt on mõeldud elektroonikaga eksperimenteerimise julgustamiseks, selle toimimise põhiprintsiipide õpetamiseks ja lihtsa elektroonilise vooluringi ehitamiseks.

ETTEVALMISTUS TULEVIKUKS– neile, kes on huvitatud karjäärist teaduse, tehnoloogia, inseneriteaduse, programmeerimise või robootika vallas, võivad väikesed elektroonikakomplektid olla suurepäraseks sissejuhatuseks sellesse teadmistevaldkonda.

SPETSIFIKATSIOON

värv: mitmevärviline

materjal: plastik, metall

valgusefekt: jah

liikumisefekt: jah

toiteallikas: aku: 3 x AA (ei kuulu komplekti)

mõõdud: 18 x 19,5 x 14 cm

kaal: 260 g

kaal pakendis: 529 g

KAASAS

1 x alusvõrk

1x toiteallikas

3 x dioodlüliti (punane, roheline, must)

1 x lüliti lülitiga

3 x pistik 2 riivi

2 x 3-riiviga pistikud

1 x pistik 4 aastat

1 x tee

1 x ratas

1 x valgusposti

1 x valguspuu

Väike elektroonikakomplekt on elektrooniliste komponentide komplekt, mis on mõeldud õppimiseks, katsetamiseks või lihtsate elektroonikaseadmete loomiseks. See komplekt on suunatud inimestele, kes on huvitatud teadusest, tehnoloogiast, robootikast või elektroonikast ning on suurepärane vahend elektroonika põhimõistete õppimiseks.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva