Puidust montessori tegelustahvel lukud

36,55 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Erinevate lukkude ja klambrite avamine ja sulgemine ei ole teie lapse jaoks lihtne ülesanne! Seetõttu on fantastiline Tooky Toy tahvel selle oskuse omandamiseks valmislahendus. Laud koosneb kahe lukuga puitplaadist, klambrist, liugurist, nööbist ja paeltest. Lisaks on tagalaud varustatud hammasrataste ja mootoriaasaga. Tahvel kujundab mitte ainult põhioskused, vaid ka silma-käe koordinatsiooni ning lapse sõrmede osavust.

Iseloomulik:

- Mänguasjal on palju erinevaid tegevusi: 2 erinevat tõmblukku avamiseks, lukk, tõmblukk, nupp, paelad, mootoriaas ja 3 käiku

- Pärast ukse avamist leiame erinevaid loomi

- Kogu asjal on meeldivad värvid koos loomadega laual, mis muudavad melu meeldivamaks

- Puidust ohutul viisil valmistatud mänguasi lastele, kes kasutavad mittetoksilisi värve

Tooky Toy on lastele puidust mänguasju tootev ettevõte, mis on turul olnud alates 2004. aastast. Üle tosina aastane kogemus tööstuses on tagatiseks kvaliteetsetele toodetele, mis on valmistatud laste ohutust silmas pidades. Tooky Toy mänguasjadel on arvukalt sertifikaate, mis kinnitavad nende ökoloogiliste toodete ohutust. Hästi silutud, kildude ja teravate servadeta mänguasi on kaetud ainult ohutute, mittetoksiliste värvide, värvainete ja lakkidega. Kõik see muudab Tooky Toy mänguasjad armastatuks laste seas ja vanemate poolt üle kogu maailma.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
40 x 29.7 x 6.4 (cm)