Puidust montessori õppetahvel Labürint Putukad Masterkidz

29,43 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lastele mõeldud sensoorsed mänguasjad – labürindid – võimaldavad parandada motoorseid oskusi. Tänu neile parandavad väikelapsed oma väikeste käte töövõimet ja täiuslikku silma-käe koordinatsiooni. Masterkidzi puidust putukatega labürint on suurepärane temaatiline mänguasi, tänu millele saab laps lisaks vormi parandamisele tutvuda uute loomadega.

- Laste alghariduses on motoorne areng väga oluline. Et see korralikult töötaks, on vaja lastele pakkuda sobivaid mänguasju ja motoorseid oskusi ergutavaid tegevusi. Lastele mõeldud labürindid sobivad selleks suurepäraselt, kuna võimaldavad parandada peenmotoorikat ning silma-käe koordinatsiooni.

  - Masterkidzi õpetlik mänguasjalabürint putukatega on suurepärane puidust mänguasi, mis parandab lapse vormi, aga tutvustab ka armsate putukate maailma. Tänu sellele rägastikule õpib laps kaunilt maalitud puitloomi liigutades tundma mesilast, lepatriinu ja liblikat.

  - Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest Euroopa puidust. Valides Masterkidzi puidust mänguasjad, hoolite keskkonnast ja vähendate plastijäätmete teket.

Masterkidz mänguasjad on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline lõbus, täis seiklusi ja harivaid elemente - need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodiga. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, paneelid värvidega mängimiseks. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks lõbutsemiseks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
28x28x2.6(cm)
Vanus
alates 2 aastat