Tegevuspüramiid Tegevuskast 4in1

71,12 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tuntud kaubamärgi Classic World puidust püramiidne tegevuskarp on ideaalne mänguasi teie lapse motoorsete oskuste laiendamiseks. Loomingulise tetraeedri struktuuriga avastuskasti saab tänu nurkadesse paigaldatud ratastele liigutada igas suunas. Tänu kaunitele värvidele ei saa teie laps sellest harivatest lõbudest lahti!

Iseloomulik:

- alates 2 aastast,

- kvaliteetsest puidust mänguasi,

- toode on värvitud lastele ohutute mittetoksiliste värvidega,

- mänguasjal on neli erinevat mängu

Mänguasjal on 4 erinevat mängu:

- Kosmoseuuringud – sellel lehel on 3 käiku ja iga käik aitab arendada teie lapse sõrmeosavust. Kui hammasrattad tööle hakkavad, ilmub särav "Päike", tõuseb ja langeb ning seejärel läbib oma ereda säraga "Kuu" ja "Tähe".

- Muusikaleht - sellel lehel on kollane nupp, mis võib tekitada piiksuvat häält, ksülofon, kelluke ja sarvik, mis võivad provotseerida teie lapse kuulmistundlikkust. Teie väike laps saab rütmide loomiseks kasutada ka trummipulki. Lisaks on kella vasakul küljel väike pallikujuline ripats. Kui ripats kukub, lööb see kella ja teeb ainulaadse heli.

- Lehekülje geomeetria - lapsed ei saa sellest kuju sorteerimismängust kunagi liiga väsinud! Pinnal on kolm erineva kujuga auku, iga auk sobib ühe klotsiga. Asetage need klotsid vastavasse auku! See parandab teie lapse probleemide lahendamise oskusi!

- Enesetunnetuse leht – see leht aitab lastel ennast paremini tundma õppida. Pöörake plaadimängijat, et näha vasakul küljel erinevaid nägusid, väikesed lapsed saavad jäljendada jumet, nagu nad soovivad. Peegel näitab beebi nägu, et nad üksteist hästi ära tunneksid.

Mänguasi arendab:

- käelised oskused,

- loogiline mõtlemine,

- kujutlused,

- loovus.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
33 × 35 × 29 (cm)