• Uus

Löögimäng lepatriinu, kollane

9,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Armas mesilane otsib uut sõpra!

Mesilased on üks tähtsamaid organisme Maal. Kui neid poleks, ei saaks elu eksisteerida. Kahjuks on nad väga õrnad, seega nõuavad nad tohutult austust ja hoolt. See mesilane on aga veidi teistsugune – tegelikult on ta löögimänguasi!

Esiteks on see uskumatult armas ja köidab iga lapse tähelepanu, julgustades neid mängima! Kollased ja mustad värvid on väga selged, soojad ja meeldivad. Kahtlemata meeldib see mitte ainult väikestele, vaid ka nende vanematele.

Lastele pakub kõige rohkem rõõmu armsa putuka tagaküljel asuvate sakkide vajutamine ja peksmine. Ja kuidas see täpselt töötab? Üks neist jääb alati teistest kõrgemale ja sellele vajutades hüppab välja teine - juhuslikult valitud. See võimaldab lõputult lõbutseda!

Punchi liigutatavad rattad teevad mesilasest ka huvitava ja ebatavalise sõiduki, mis täiendab kõiki lihtsaid mänge!

Hüpikakende vajutamine ei võimalda mitte ainult väikestel mõnusalt aega veeta, vaid aitab toime tulla ka täiskasvanute stressi või liigse käteliigutusega.

Löögimäng on suurepärane meelte ja oskuste treenimine!

Laste jaoks on sellisel mängul isegi oma lihtsusele vaatamata palju arengulist kasu. See parandab motoorset koordinatsiooni, tugevdab sõrmi ja aitab üldist motoorset arengut. Samuti julgustab see kahtlemata mõtlema mänguasja põhimõttele, stimuleerides intellektuaalseid võimeid ja ergutades meelt.

Pisut suurematele lastele ja ka täiskasvanutele on see ka suurepärane taju- ja väledatreening.

Mesilasekujuline mänguasi on ideaalne võimalus oma teadmisi maailmast süvendada!

Veelgi enam, mesilasekujuline mänguasi on hea inspiratsioon nende putukate kohta lisateabe saamiseks! Ehk aitab see väikelapsel keskkonnakaitse põhitõdesid paremini mõista! Mida varem ta keskkonnast hoolima hakkab, seda lihtsam on tal täiskasvanueas kaunist loodusmaailma valvata!

Tooteteave:

Tehnilised parameetrid:

Lapse vanus: 18m+

Materjal: plastik

Mõõdud:

10,5 cm x 9,5 cm x 6 cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.