Puidust mälumängu pusle - 4 kaarti

15,20 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

PUITPUSLE MÄLULAUAMÄNG + 4 KAARTI

Õppimine ei pea olema igav! Uusi oskusi saab hõlpsasti mõnusalt omandada!

Et ühendada arendus lõbusaga, on suurepärane valik mälulauamänguks! Selle lihtsad reeglid ei valmista raskusi ühelegi väikelapsele!

Tuleb vaid valida üks kaasasolevatest kaartidest, libistada see alusele, jätta meelde, kus on kujundid ja katta need siniste "seentega". Seejärel korja seeni kahekaupa, et avastada allolevaid pilte! Kui mustrid on samad, tuleks seened punktidena ära võtta! Ja kui mustrid erinevad, tuleks need uuesti katta!

Mängu saab mängida nii üksi, et harjutada mälu, kui ka kahekesi, mis ei paku mitte ainult mälu arendamiseks välja, vaid ka konkurentsi!

Lapse ja vanema ühine mäng aitab tugevdada peresuhteid!

Tähelepanu tõmbamiseks on kõik toote elemendid värvilised ja silmailu pakkuvad! See võimaldab mitte ainult mängu julgustada, vaid ka pikka aega keskenduda!

Komplektis on kuni neli erinevat kahele küljele trükitud tahvlit! See annab kaheksa pildiseadet, mis erinevad üksteisest!

Igal pildi katmiseks kasutataval tükil on mugav käepide, mida on lihtne haarata! Isegi väikestel nobedatel kätel pole sellega raskusi!

Toode on suurepärane võimalus mäluoskuste ja tajumisvõime koheseks arendamiseks! Mälumäng on ammu tuntud viis mälu treenimiseks!

Toode on valmistatud puidust, seega pole see mitte ainult vastupidav, vaid ka lapsele täiesti ohutu! Kõik puitelemendid on väga hoolikalt lihvitud, välistades seeläbi killu löömise ohu!

Komplekti sisu:

juhatus

4 kahepoolset kaarti

16 "seent"

Mõõdud:

tahvel: 18cm x 18cm x 1cm

kaart: 16cm x 16cm

puitklotsi läbimõõt: 2,5 cm

pakendi mõõdud: 18cm x 18cm x 2,5cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.