Õpetlik montessori sensoorne kohver lastele

20,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

LASTE SENSOORNE ÕPPEKOHVER

KOTT– kogu laud on suletud ja volditud kotikujuliselt. Peale voltimist kinnitub kummipaelaga nööbiga. Kotikujulise tahvli võid kaasa võtta parki või isegi lasteaeda.

14 ELEMENTI – kotis on 14 elementi, näiteks: tõmblukk, vööpandlaga, istmepandlaga, rihm seljakotis trakside pingutamiseks, takjapael, nupp, dekoratiivne nööbiga lukk, ristkülikukujuline lukk, ovaalne lukk, elastik lint, nöör, jakinööp ja paelad.

SENSOORNE - mänguasi toetab laste arengut. See võimaldab parandada käe-silma koordinatsiooni, toetab loogilise mõtlemise võimet, võimaldab iseseisvust ning treenib koordinatsiooni ja keskendumisvõimet. Iga kord, kui väikelaps otsustab mängida, võib ta avastada midagi uut.

TURVALINE – kogu asi on vildist, tänu millele on see kerge ja mis peamine, laps ei tee endale haiget. Kõik elemendid on valitud nii, et laps avastab mängides uusi võimeid ja ei satuks ohtu.

SPETSIFIKATSIOON: värv: mitmevärviline; materjal: vilt/plast; vanus: + 12 kuud; käsitsemiselementide arv: 14; mõõdud: 28 x 33 x 2 cm

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva