Õpetlik puidust tegelustahvel sõrmede loendamine Masterkidz

50,78 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Puittahvel MASTERKIDZ sõrmedega loendamise õppimiseks on suureks abiks lastele, kes alles alustavad oma matemaatilist seiklust. Tahvli värvilised käed on täpselt kirjeldatud sõrmede ja külgede nimetustega: parem ja vasak. Igale sõrmele on määratud ka number, nii saab laps omandatud teadmised tõlkida oma sõrmedel loendamiseks, kui ta põhimõttest aru saab.

Loendama õppimine ei pea olema raske ja keeruline! Tänu sellele suurepärasele lastele mõeldud õppetahvlile õpivad nad probleemideta sõrmedel lugema. Mänguasi koosneb kahest puidust tahvlile asetatud värvilisest käest. Käte kirjeldatakse külgedega: parem ja vasak. Sõrmed on ka signeeritud - nii sõrmenimede kui ka numbritega, mida saab neile sõrmedel lugedes määrata.

Masterkidzi õppetahvliga mängides omandatud teadmisi saab laps kasutada matemaatika edasiseks õppimiseks. Ta kasutab numbritega seikluse alguses sõrmedel loendamist, et hiljem oma matemaatilisi oskusi parandada.

Laste mänguasi on valmistatud puidust. Valides Masterkidzi puidust mänguasjad, hoolite keskkonnast ja vähendate plastijäätmete teket.

Iseloomulik:

- lastele alates 3. eluaastast

- valmistatud puidust

- aitab õppida sõrmedel lugema

- tahvelkoosneb kahest värvilisest käest, mis on asjakohaselt kirjeldatud

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
28 x 28 x 2.3 (cm)