• Allahinnatud

Magnetiline mäng, püüa putukaid ja köögivilju

23,33 €
22,17 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Magnetmäng putukate ja köögiviljade püüdmiseks. Vii oma pisike imelisele kalastusretkele või aeda! Ja seda kodust lahkumata!

Tänu sellele magnetmängule ei veeda teie laps mitte ainult suurepäraselt aega, vaid arendab ka mitmeid olulisi ja kasulikke eluks vajalikke oskusi! Mängureeglid on väga lihtsad! See seisneb kalade või usside eemaldamises magnetvardaga puidust aluse vastavatest aukudest!

Lisaks kaladele ja ussidele on põhjas värvilised juurviljad, mida saab vildilehtedest haarates aukudest välja tõmmata! See stimuleerib väikese aedniku sõrmeotsi ja arendab nende võimet ära tunda üksteisest erinevaid pindu.

Kõik mänguasja elemendid on maalitud pilkupüüdvate värvidega, mis mitte ainult ei tõmba lapse tähelepanu ega julgusta teda mängima, vaid aitavad ka värve eristama ja nimetama õppida!

Magnetelemendi eemaldamiseks peab teie väike laps olema kannatlik ja täpne! Ridva magnetots ripub nööri küljes, nii et putuka või kala püüdmine võib olla üsna keeruline ülesanne! Kuid ärge muretsege, teie beebi arengule suurepärane treeninghetk teeb temast kalapüügimeistri!

Köögiviljade väljavõtmine on lihtsam, kuid see nõuab siiski korralikku silma-käe koordinatsiooni. Suurim väljakutse pole kindlasti mitte ainult magnetiliste elementide aluselt väljatõmbamine, vaid ka õnge kasutades tagasi panemine!

Kogu toode on valmistatud puidust, mis on hoolikalt lihvitud ja kaetud mittetoksilise ohutu värviga! Tänu sellele saab teie väikelaps piiranguteta mängida ja teie saate olla täiesti rahulik. Käepidemetesse ei jää killud kinni ja värv ei tekita allergilisi reaktsioone!

Mänguasjal on suur mõju lapse käeliste oskuste, eriti peenmotoorika ning silmade ja käte koordinatsiooni arengule!

Puidu kasutamine toote peamise materjalina muudab selle keskkonda palju vähem saastavaks kui plastikust analoogid. Lisaks on toote vastupidavus palju suurem!

Komplekti sisu:

5 porgandit

5 ussi

5 kala

1 õng

Mõõdud:

põhi: 16cm x 12cm x 4cm

kala: 5,5 cm x 2,3 cm

uss: 3,5 cm

porgand: 5,5 cm

varda pikkus: 15 cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.