Tasakaalukoolitus Puitplaadid Masterkidz

503,25 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Suurepärane mänguasi lastele, mis võimaldab teil oma lastes paljusid oskusi arendada! Tasakaalu ja tasakaalu harjutamiseks mõeldud puitlaudade komplekt koosneb 10 talast, millel väikelapsed saavad kõndida. Neid saab paigutada mis tahes radadesse ja kombinatsioonidesse, tänu millele on lõbu alati huvitav ja kordumatu. Kasv on väike ja laudade servad on ümarad, tänu millele on lõbu täiesti ohutu.

Tänu võimalusele paigutada komplekti erinevatel marsruutidel, saab laps arendada oma loovust, püüdes leida kõige huvitavamaid teid. Seejärel, püüdes järgida määratud marsruuti, harjutab laps tasakaalu ja tasakaalu, millel on suur mõju labürindi arengule. See on varases arengus äärmiselt oluline.

Laps saab arendada ka oma kompimismeelt, sest tahvlitest on välja lõigatud erinevad mustrid ja kujundid. Paljajalu kõndides tunnevad lapsed neid jalgadel. Nad võivad arvata, mis mustril nad antud hetkel seisavad, mis teeb melu veelgi huvitavamaks.

Komplekt koosneb 10 erinevat tüüpi lauast ja elementidest tõstetud platvormile paigaldamiseks.

Mänguasi oli valmistatud puidust. Valides Masterkidzi puidust õppemänguasjad, hoolite keskkonnast ja vähendate plastijäätmete teket.

Masterkidz mänguasjad on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline lõbus, täis seiklusi ja harivaid elemente - need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodiga. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, paneelid värvidega mängimiseks. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks lõbutsemiseks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
92x60x17.5 (cm)
Vanus
3-12 aastat