Puidust mängukell

15,20 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

TOETAB ARENGUT – kellal on eelkõige ilusad, erksad värvid, mis ergutavad kõige pisemate kujutlusvõimet ja ergutavad nende loovust. Sellega mängimine on ka käeliste oskuste ja silma-käe koordinatsiooni harjutus.

ÕNNELIK ÕPPIMINE - puidust kellaga saab laps õppida kujundeid, õppida numbreid ja õppida nende ingliskeelseid vasteid, värve, aga ka lugemistunde ja minuteid. Komplektis on 12 klotsi, millest igaüks mahub ainult ühte õppekuubikus olevast august. Lapse ülesandeks on leida ühesugused kujundid (auk ja klots) ning asetada neisse kõik klotsid.

TURVALINE – mänguasi on kõige pisematele ohutu. Kõik puitelemendid on täiuslikult lihvitud ja värvitud keskkonnasõbralike värvidega. Pealegi puuduvad väljaulatuvad teravad elemendid, mis võiksid last kahjustada. Kellal on CE ja EN 71 sertifikaadid.

KAASA NÖÖRIMISMÄNG - komplekti kuulub nöör koos keermega. Klotse keermestades harjutab laps kannatlikkust, täpsust ja õpib keskenduma antud ülesandele.

SPETSIFIKATSIOON

vanus: 3+

sertifikaadid: CE, EN 71

materjal: puit

mõõtmed (pikkus / laius / kõrgus): 16,5 / 16,5 / 1,5 cm

Kellal on 2 osutit ja minutitega sihverplaat, mis sobib suurepäraselt täistundide õppimiseks.

Noorem laps saab kellaga mängida, kuju reguleerida sihverplaadil olevate aukude järgi.

Vanem laps saab õppida inglise keeles värve, kujundeid, numbreid ja nimesid ning kellal kellaaega ära tunda. Lisaks kuulub komplekti keermestaja. Nöörile klotse keermestades harjutab laps kannatlikkust, täpsust ja õpib keskenduma antud ülesandele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.