MASTERKIDZ inimkeha Montessori õppetahvel

203,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Masterkidzi õppetahvlid võimaldavad lastel korraga arendada paljusid oskusi. Iga tahvel õpetab lastele läbi erinevate huvitavate teemade ühiskonnas toimimist, võimaldab õppida tundma meid ümbritsevat maailma. Meil võib olla mitu lauda ja neid on lihtne vahetada ning spetsiaalsed raamid hoiavad tahvli suurepäraselt vastu seina.

Iseloomulik:

- Meil võib olla mitu lauda ja neid on lihtne vahetada ning spetsiaalsed raamid hoiavad plaati suurepäraselt vastu seina.

- Plaati saab kasutada ka ilma raamideta, nt. lauale või põrandale

- noored teadlased saavad õppida tundma inimkeha tähtsamaid süsteeme ja elundeid

- Tahvel aitab lastel õppida keha peamiste organite, sealhulgas aju, südame, kopsude, maksa, neerude, mao ja soolte nimesid, asukohti, suurusi ja kujundeid

- lihtsal viisil selgitab tahvel lastele, kuidas töötavad üksikud organid kehas, nt. aju kontrollib mõtlemist, emotsioone ja meeli, süda pumpab verd kogu kehas, kopsud aitavad hingata, magu aitab toitu lagundada, sooled aitavad toitu seedida

- pärast ühe funktsiooninupu puudutamist süttivad antud protsessi eest vastutavad organid

- inimkeha õppimine pole kunagi olnud nii lihtne

- Töötamiseks on vaja patareisid

Mänguasi arendab:

- motoorsed oskused

- sensorika

- silma-käe koordinatsioon

- kujutlused

- keskendumine

- uudishimu

Masterkidz mänguasjad on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline lõbus, täis seiklusi ja harivaid elemente - need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodiga. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, paneelid värvidega mängimiseks. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks lõbutsemiseks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
46 x 46 x 5.1 (cm)