Montessori puidust kujusorteerija Masterkidz värvilised loomad

44,68 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Suurepärane puidust sensoorne mänguasi lastele firmalt MASTERKIDZ, mis seisneb värviliste loomadega klotside sobitamises sobiva kujuga aukudesse. Komplektis on 9 värvilist klotsi ja aukudega laud, kuhu loomad panna. Kujusorteerijaga mängimine võimaldab lapsel arendada nii loogilise mõtlemise võimet kui ka motoorseid oskusi.

Masterkidzi puidust kujusorteerija koos värviliste loomade komplektiga, mis tuleks asetada vastavatesse aukudesse. Tänu sellele ökoloogilisele mänguasjale saab beebi arendada oskusi, mis on tema arengus väga olulised. Esiteks saab teadmistenäljas kaheaastane laps õppida tundma erinevaid loomaliike. Soovitame teil mängulusti arendada ja julgustame teid jäljendama helisid, mida konkreetsed loomad neid aukudega kokku sobitades teevad.

Kujusorteerija ilmselge funktsioon on ka loogilise mõtlemise arendamine. Teie käes olevale klotsile sobiva augu leidmine võib tunduda lihtne, kuid selles vanuses laps arendab alles selle ülesande täitmise eest vastutavaid oskusi.

Värvide õppimiseks saab kasutada ka värvilisi loomi.

Õppemänguasi valmistati üleni puidust . Ostes Masterkidzi puidust mänguasju, hoolite keskkonnast ja vähendate plastijäätmete teket.

Iseloomulik:

- lastele alates 12 kuust

- aitab loomi tundma õppida

- arendab loogilist mõtlemist

- aitab värve õppida

- valmistatud puidust

- komplekt koosneb 9 klotsist ja lauast

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
28 x 28 x 2.3 (cm)