VÄRVILISTE MONTESSORI PALLIDEGA õppemäng

15,20 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

On aeg ühendada lõbu õppimisega! Kas suudate lapsevanemana midagi paremat ette kujutada?

Suur õppekomplekt võimaldab palju tunde huvitavalt ja meeldivalt lõbutseda! Toode vastab Maria Montessori välja töötatud pedagoogika põhimõtetele - sellega mängimine on uskumatult lihtne ja annab palju harivaid väärtusi!

Mängu põhieesmärk on sorteerida pallid vastavatesse katseklaasidesse! Väikelaps saab seda teha oma käe või kaasasolevate tangide abil! Muidugi on selline mäng vaid soovitus! Ainus piir on teie kujutlusvõime – kahtlemata tuleb teil palju huvitavaid ideid!

Komplektis on koguni 40 värvilist palli, mida ei saa mitte ainult sorteerida, vaid ka toetada last lugema õppimisel ja värvide õppimisel! Lisaks on pallid suured, nende läbimõõt on 5,5 cm, seega on neid lihtne püüda ja neid on raske alla neelata!

24 kahepoolset kaarti annavad inspiratsiooni. Need näitavad katseklaasis paigutatavaid mustreid. Ülesanne võib tunduda lihtne, kuid esialgu on see üsna suur väljakutse!

Pintsettide kasutamine parandab teie lapse käelisi oskusi! See parandab tema silma-käe koordinatsiooni, samuti käte ja käte liigutuste täpsust. Lõbus mõjutab positiivselt ka mitmeid intellektuaalseid võimeid. Teie laps parandab keskendumisvõimet, loendada ja eristada ning nimetada värve!

Komplekti sisu:

40x pallid

1 x pintsetid

1x katseklaas

24 kaarti (kahepoolsed 48 pilti)

Mõõdud:

palli ümbermõõt: 5,5 cm

pintsettide pikkus: 10,3 cm

toru pikkus: 15,5 cm

kaardid: 8cm x 13cm

pakend: 16,5cm x 12cm x 5,5cm

Pakendatud esteetilist praktilisse plastkarpi, et seda oleks lihtne hoida.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva