Puidust mäng Looma loendamise õppimine

20,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Puidust mäng toetab mängu kaudu loendamise õppimist. Metsateema viib mudilase väikeste metsasõprade maailma: lepatriinud, linnud, teod, röövikud ja mesilased, kes saadavad teda kogu lõbu jooksul. Valides kõrgeima kvaliteediga, ökoloogilised materjalid, hoolitses tootja laste ja keskkonna ohutuse eest.

Joonista või vali suvaline kaart ja loe kokku, kui palju loomi seal on. Kaartide tagaküljelt leiate ülesande vastused, tänu millele saab laps ka iseseisvalt mängida. Puittaldrikul leiad nööpnõela lepatriinu, mesilase, teo, linnu või röövikuga ning märgi, kui palju neid pildil on. Harjutage loomade ingliskeelseid nimesid.

Iseloomulik:

- Mõeldud lastele alates 3. eluaastast

- Komplekti kuulub: puidust tahvel numbrite märgistamiseks ja 20 metsamotiiviga kaarti loomade loendamiseks (tagaküljel on vastus, kuidas tahvel välja peaks nägema)

- Mäng innustab last meeldival viisil lugema õppima - Läbi loendamise ja kaartidelt loomade otsimise harjutab laps läbinägelikkust - Mäng on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis on lastele ja keskkonnale ohutud.

Mänguasi:

- treenib taju

- õpetab loendama, loomade nimetusi, ingliskeelseid sõnu

- parandab keskendumisvõimet

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
20x20x3.5 (cm)