Arendav 8in1 tegevuskuubik

50,78 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Brändi Viga 8in1 Activity Cube on suurepärane mänguasi, mis ühendab suurepäraselt lõbu ja õppimisega. Seda hinnati Ameerika Ühendriikides, kus 2023. aastal pälvis see prestiižse PAL Awards 2023 auhinna, mille andsid välja diplomeeritud logopeedid. Mitmekülgne kuubik avab noortele mõtetele uue võimaluste maailma, toetades kognitiivset arengut, keeleoskust ning tõhustades sisukat suhtlust laste ja hooldajate vahel. Mängu kaudu võimaldab see tutvustada uusi sõnu ja mõisteid ning julgustab iseseisvalt mõtlema.

Selles hariduskuubis on 8 erinevat tegevust, mille eesmärk on vastata lapse arengu erinevatele aspektidele ja rikastada õppimist. Kujusorteerija, motoorne silmus ja pöörlemisratas võimaldavad harjutada silma-käe koordinatsiooni, peenmotoorikat ja ruumimõistmist. Ksülofon ja tahvel arendavad loovust ning peegel ja ekraan klotside eemaldamiseks toetavad kognitiivsete oskuste arengut. Kaheksas ja viimane tegevus on sein, mille toidule vastavad klappide taha peidetud loomad.

Iseloomulik:

- mänguasi alates 18. elukuust

- tegevuskuubik pälvis USA-s PAL Awards 2023 auhinna

- sisaldab 8 tegevust: pusle, sorteerija, peegel, ksülofon, kriiditahvel, ketrus, ekraan klotside eemaldamiseks ja sein peidetud loomadega nende toidupiltide taga

- toetab läbi mängu lapse arengu erinevaid aspekte

- saab kasutada uute sõnade ja mõistete tutvustamiseks

- soodustab iseseisvat mõtlemist

- valmistatud lakitud puidust

Mänguasi arendab:

- loogiline mõtlemine

- peenmotoorikat

- silma-käe koordinatsioon

- loovus

- keskendumine

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
43.5 x 25 x 25 (cm)