Õppemäng mälumäng puuviljad ja kujundid

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

MÄLUMÄNG PUUVILJAD JA KUJUNDID

On aeg ühendada lõbu õppimisega! Enamik vanemaid ju eeldab seda oma ostetud mänguasjadelt!

Kahtlemata vastab kõigile tuntud mälumäng nendele vajadustele suurepäraselt. Selle väga lihtsad reeglid sobivad kindlasti ka väikelastele!

KUIDAS MÄNGUDA MÄLUMÄNGU?

Mängu reegleid võib olla palju ja neid piirab ainult mängivate inimeste kujutlusvõime, kuid peamine mõte on meeles pidada kaartidelt mustreid ja neid lauale paigutada.

Komplektis on koguni 12 kahepoolset kaarti. Üks võimalus mängida on vaadata kaarti, kuni kõik terad on kaasasoleva liivakella teisele küljele puistatud. Kui taimer on lõppenud, pane kaart tagasi nii, et varem vaadatud muster ei oleks nähtaval ja korrasta see plokkide abil mälust.

Kaardid on erineva raskusastmega – kõige lihtsamad nõuavad vaid nelja klotsi kasutamist ja kõige raskematel lausa kuusteist! Kõigi klotside mõlemale küljele on maalitud pilt - üks pool on vili ja teine kujund. See murrab mängu monotoonsuse ja kannab harivat väärtust!

ÕPPIMINE LÄBI MÄNGU!

Lapse tähelepanu köitmiseks on kõik elemendid värvilised ja silmailu pakkuvad, nii et need hoiavad teda kindlasti uuest huvitavast mänguasjast eemal!

Joonised võimaldavad lapsel õppida ära tundma ja nimetama paljusid puuvilju, aga ka kujundeid.

MÄLUMÄNG – MIDA SEE ARENDAB?

Lisaks rohkele fantastilisele lõbu pakkumisele on mälumängul ka teine eesmärk – arendada laste mälu. See on suurepärane tööriist mälutehnikate parendamiseks lihtsal ja lõbusal viisil.

Lisaks intellektuaalsetele võimetele võimaldab see lihtne mänguasi parandada ka käelisi oskusi, paigutades kaasasolevale alusele mustrilisi tahvleid.

ÖKOLOOGIA JA VASTUPIDAVUS!

Suurem osa toote komponentidest on valmistatud puidust, mis tagavad piisava vastupidavuse, aga ka ohutuse. Puidust osad on sujuvalt lihvitud ja värvitud mürgivaba värviga, et muuta need väikelastele täiesti ohutuks.

TOOTETEAVE:

Liivakell

Kahepoolsed kaardid x12

Kahepoolsed klotsid x16

Puulaud

Lapse vanus: 3+

MÕÕTMED:

Tahvel: 17,5 cm x 19 cm x 0,4 cm

Plokk: 3,5 cm x 3,5 cm x 1,7 cm

Kaart: 10,5 cm x 10,5 cm

Pakend: 22 cm x 18,5 cm x 4 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva