Tahvel + magnetkuulid + magnetiga pliiats

10,12 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

MAGNETTAHVEL, KUNI 380 AUKU/PALLI – see ainulaadne tahvel on ideaalne viis igavuse peatamiseks! Sellele saab joonistada nagu paberilehele. Piisab, kui laps puudutab puutepliiatsiga vastavat auku ja laua sees olev pall tõuseb ja täidab augu. Mänguasja kasutamine aitab oluliselt kaasa ka keskkonnakaitsele. Joonistustarbeid ei pea kogu aeg ostma – piisab, kui kasutada tahvlit.

KUNI kahekümne NÄIDISTUSTRIGA - komplekti kuuluvad kahepoolsed pappkarbid, millelt leiab laps koguni 20 näidisjoonist (süda, kassipoeg, laev, maja, auto jne) ja spetsiaalne magnetiga pliiats , mis asub tahvli küljel olevas hoidikus. Iga kompositsiooni saab hõlpsasti kustutada, raputades plaati või surudes pallid sisse.

ARENDAB – tahvliga mängimine on suurepärane viis käeliste oskuste, osavuse, silma-käe koordinatsiooni arendamiseks ja loogilise mõtlemise harjutamiseks. Lapsed harjutavad mänguasjaga ka kannatlikkust ja keskendumisvõimet. See on loominguline viis vanematega koos lõbutsemiseks.

TURVALINE – magister on lastele ohutu. Laua sees olevaid palle ei vabastata. Sobib suurepäraselt lastele, kes on tavaliste värvipliiatsite või värvide jaoks liiga väikesed (sest nt pistavad need suhu).

SPETSIFIKATSIOON - värv: must ja punane; Materjal; plastik / metall; aukude/pallide arv: 380; mõõdud (pikkus / laius / kõrgus) 22 / 17,5 / 1 cm; 

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.