• Uus

Sensoorne õppekohver, sinine

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Sinine hariv sensoorne vildist kohver

Õppekohver on äärmiselt mitmekülgne ja kaasahaarav mänguasi, mis mitte ainult ei paku rõõmu, vaid toetab ka lapse arengut mitmel tasandil. Selle sinine värv ja võluvad pildid dinosaurustest ning rõõmsameelne tähestik loomadega tõmbavad tähelepanu ja toovad laste näole naeratuse.

Manipulatsioonitahvel, mis on täis erinevaid interaktiivseid elemente, nagu liugurid, nupud, kell, paelad ja palju muud, on suurepärane võimalus väikeste käte käeliste oskuste parandamiseks. Lapsed saavad tutvuda mitmesuguste tegevustega, mis aitab arendada mitte ainult käelisi oskusi, vaid ka loovust ja kujutlusvõimet.

Lapse kognitiivset arengut toetades stimuleerib tahvel omandama olulisi eluks vajalikke oskusi, nagu kingade sidumine või nööpide kasutamine, mis on hindamatuks toeks väikelapse ettevalmistamisel igapäevasteks väljakutseteks. Lisaks aitavad ekspressiivsed värvid värve ära tunda, julgustades last olema aktiivne ja maailma avastama.

Õppekohver mitte ainult ei paku meelelahutust, vaid on ka väärtuslik element lapse haridusprotsessis, võimaldades mängu kaudu õppida põneval ja atraktiivsel viisil. See on suurepärane näide mänguasjast, mis mitte ainult ei lõbusta, vaid ka õpetab ja arendab.

Kohvri mõõdud:

28cm x 21,5cm x 4cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud lastele alates 12 kuu vanusest.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.