• Uus

Kalapüügi mäng magnetiga

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

MÕJUTAB LAPSE ARENGUT - magnetiga kalapüügimäng on ideaalne kingitus igale lapsele. See ergutab lapse kujutlusvõimet, õpetab keskenduma, arendab loogilist mõtlemist ja visuaalset mälu. Mäng arendab ka käte käelist osavust.

TUGEV JA VASTUPIDAV - kalapüügi osavusmäng on valmistatud väga kvaliteetsest puidust, mis muudab selle ülimalt vastupidavaks ja teenib teie last kindlasti pikka aega.

VISUAALSELT ATRAKTIIVNE - magnetiga puidust kala on suurepärane osavusmäng lastele, mis tänu värvidele ergutab lapse kujutlusvõimet ja huvi ning tähendab ka seda, et teda ei pea mängima julgustama.

KAKS ÕNGE - magnetiga püügikomplekt sisaldab palju huvitavaid elemente, sealhulgas magnetkala ja kaks õnge. Seda mänguasja saavad korraga kasutada kaks inimest.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: puit

mõõdud: 13,5 x 14,5 x 4 cm

kaal: 0,382 kg

kaal pakendis: 0,489 kg

KAASAS

puidust kassipojalaud

10 kala magnetiga

2 õnge

Pakkumises sisalduv magnetiga kalapüügimäng on iga lapse üks lemmikmänge, mistõttu on see ideaalne kingitus igale lapsele. See mitte ainult ei stimuleeri lapse kujutlusvõimet, vaid õpetab ka keskenduma ning arendama loogilist mõtlemist ja visuaalset mälu. Mäng arendab ka käte käelist osavust. Tänu puidust magnetkalale saab teie laps lõbusalt aega veeta ja samal ajal omandada palju väärtuslikke oskusi.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva