Puidust montessori pusle

20,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

MONTESSORI PUITPUSLE 180 OSALINE

Kui arenenud on teie ja teie lapse kujutlusvõime? Nüüd on teil suurepärane võimalus seda kontrollida!

Originaalne, kuid oma kontseptsioonilt äärmiselt lihtne mänguasi aitab selles kindlasti kaasa! Tänu puidust puslele loote rohkem kui ühe huvitava mustri!

Väikelapse tähelepanu köitmiseks on kõik pusled kaetud värvilise värviga. See innustab kahtlemata ka kõige nooremaid mängima! Ja lisaks lõbusale mängule aitavad need nähtavaid värve ära tunda ja nimetada!

Koguni 180 elementi võimaldavad luua tõeliselt täiustatud pilte! Ainus piirang on kokkupanija kujutlusvõime! Ja kui olete kõigi elementide mängimise lõpetanud, peidate end praktilisse riidest kotti!

Ja kui kasutad ära iga idee, mis sügaval hinges ja peas mõlgub, tulevad appi komplekti kuuluvad mustrikaardid! Kakskümmend neli kahepoolset prinditud kaarti sisaldavad kokku nelikümmend kaheksa erineva raskusastmega mustrit!

Selline ühine mänguasi mõjutab positiivselt peresuhete kujunemist – iga hetk, mille sa vanemana oma lapsega veedad, toob kaasa sinu sideme arengu!

Hea mänguasi on selline, mis mitte ainult ei paku huvitavat meelelahutust, vaid toetab ka väikelapse terviklikku arengut! Maria Montessori väljatöötatud pedagoogika järgi, mida lihtsam on mänguasi, seda paremini see neid põhimõtteid täidab!

See puidust pusle aitab arendada laialdaselt mõistetavaid intellektuaalseid võimeid - ennekõike loovust ja ruumilist kujutlusvõimet!

Käelised oskused ei jää maha! Pusle virnastamine nõuab käe täpsust ja täpsust ning silma-käe koordinatsiooni!

Toode on valmistatud täielikult puidust, seega tagab see mitte ainult piisava tugevuse, vaid ka ohutuse! Kõik puitelemendid on hoolikalt lihvitud ja kaetud mürgivaba värviga, et õrnadesse kätesse ei tungiks killud.

Pusle on pakendatud esteetiliselt meeldivasse pappkarpi, mistõttu on see ideaalne kingituseks!

Komplekti sisu

180 erineva kuju ja värviga puitklotsi

24 kahepoolset kaarti

riidest kott hoiustamiseks

Materjal:

puidust klotsid

paberkaardid

Mõõdud:

kaardid: 8 cm x 6 cm

üks plokk (kuusnurk): 4 cm x 5 cm

pakendi mõõdud: 21 cm x 24,5 cm x 4 cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.