Sensoorne tegelustahvel Kiisu

60,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lapse õige arengu eest hoolitsemine on iga vanema kohustus. Et aidata oma klientidel oma laste korraliku õppimise eest hoolt kanda, tasub oma sortimenti lisada toode, mis aitab just seda teha, pakkudes samas palju lõbu ka kõige väiksematele.

MIS SEE ON?

Viimasel ajal on  tegelustahvel uskumatult populaarne mänguasjatüüp – ja pole ka ime! Pealtnäha lihtne mänguasi, millel on palju pisimehhanisme otse igapäevaelust. Sest lõppude lõpuks on lapsed kõige uudishimulikumad just igapäevaste esemete vastu!

Õige käsitahvel aga julgustab lapsi üksikuid tükke keerutama, tõmbama, siduma ja liigutama. Ja need tavalised tegevused võimaldavad väikestel arendada erinevaid võimeid!

Mõnus disain ja armas kiisu köidavad kõigi tähelepanu, samal ajal kui kahisevad, koputavad ja klõpsatavad lisad hoiavad keskendunud ka kõige hajameelsemad lapsed.

Tahvel sisaldab erinevaid interaktiivseid elemente, sealhulgas:

Hammasrattad

Paeltega king

Käigukasti stiilis labürint

Metallist liugur

Võtmetega lukk

Ja paljud teised!

Kõik manipuleerimisplaadi komponendid on tugevad ja tõeliselt rahuldava vastupidavusega. Iga komponent peab vastu mitu tundi tõmbamist, sidumist ja koputamist!

MIDA ARENDAB MANIPULATIIVITAVADEGA MÄNGIMINE?

Nagu teisedki õppemänguasjad, aitavad kõik lauad parandada sõrmede motoorseid oskusi, sõrmede liigutamise täpsust, samuti arendada käte lihaseid ja jõudu. Täpsed liigutused, mida mängimine nõuab, toovad kasu paljudele erinevatele oskustele.

Puitplaadi elementidega mängimine arendab ka intellektuaalset pädevust. Suur valik ülesandeid ja mõistatusi stimuleerib noorimate laste kognitiivsete võimete arengut. Mõned neist nõuavad mõtlemishetke ja lahenduse leidmine pakub lapsele tohutult rahulolu.

Selle väljaande sensoorne tahvel õpetab lapsi kingapaelu siduma, pandlaid kinnitama ja isegi võtmeid käsitsema. Nii on neil edaspidi lihtsam õppida lihtsaid igapäevategevusi.

TOOTETEAVE:

Puit, plastikust ja metallist elementidega.

MÕÕTMED:

Laud: 40 cm x 35 cm x 1,5 cm

Kass: 20 cm x 38 cm

Pakend: 42 cm x 37 cm x 7 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva