Montessori mäng värilised kivikesed

40,62 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Muinasjutuliselt värvilised õpetlikud kivikesed röövivad iga lapse südame ja julgustavad teda avastama numbrite maailma, avastama uusi kujundeid ja looma huvitavaid konstruktsioone. Imeline komplekt, mis lõbustab ja õpetab!

Suur hulk elemente annab võimaluse lõputult lõbutseda ja õppida. Kivikesed on suurepärane ettekääne lapsega koos mängimiseks, mille käigus õpib mudilane tõhusalt koostööd tegema ja suhtlema. Mõelge välja erinevaid matemaatilisi tegevusi ja kui ideed otsa saavad, kasutage näitelausetega kaarte.

Loomingulised veerised pole mitte ainult suurepärane viis matemaatika õppimiseks, vaid on ka alternatiiviks traditsioonilisele mosaiigile.

Erineva suurusega lamedate kivikestega saab luua erinevaid mustreid ja struktuure, ainsaks piiranguks on väikese kunstniku fantaasia. Laske oma lapsel tunda end tõelise kunstniku rollis

Värvilised kivikesed muudavad matemaatika õppimise tõeliseks naudinguks ja teie väikelaps soovib süvendada oma teadmisi maailma kohta.

Need ergutavad suurepäraselt kujutlusvõimet, julgustavad loovat ja kastist väljas mõtlemist ning arendavad suurepäraselt ka kõige nooremate käelisi oskusi.

Hariduslikud kivikesed muudavad matemaatika õppimise tõeliseks kireks, mitte tööks. Mänguasi sisendab lapsesse kirge täppisteaduste kuninganna - MATEMAATIKA - vastu. Veelgi enam, kivikestega mängimine on suurepärane seiklus, mille jooksul laps harjutab keskendumist ja kannatlikkust.

Küllastunud värvid ja originaalne kuju köidavad iga lapse tähelepanu ja julgustavad teda süvendama oma teadmisi matemaatiliste tegevuste kohta.

Praktiline pakend muudab komplekti ühes kohas hoidmise lihtsamaks.

Komplekti sisu:

36 erineva kuju ja värviga kivikest

20x kaardid erinevate ülesannetega.

6 topsi

1x pinsetid

2x täring

Kivi mõõtmed:

- suurim: 9 cm x 5 cm,- väikseim: 2,5 cm x 2 cm

Topsi mõõdud (läbimõõt x kõrgus): 6,5cm x 9cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

 

 

 

Lisainfo

Materjal
Plastik