Viga Toys Sensoorne manipulatsioonilaud Montessori Bear

91,45 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Karu sensoorne tegelustahvel firmalt Viga on üks juhtivaid mänguasju, mis võimaldab lapsel siseneda huvitava ja loomingulise lõbu maailma. See suur puittahvel pakub mitut tüüpi tegevusi:

     - Kruve keerates treenib laps sõrmede väledust. Kaks värvilist kruvi, mis on asetatud pika keermega tihvti külge, pakuvad tõelist lõbu igale väikelapsele.

    - Peegel - see on mõistatus igale lapsele - kas on keegi teisel pool? ... aga oota natuke ... see olen mina! Uudishimulik oma välimuse, silmade värvi, ninakuju vastu ... ta otsib sarnasusi ema ja isaga. Peegel on beebidele täiesti ohutu.

    - Labürint - juhi pall kolmnurgast ringile .... Laps labürindi ratast keerates suunab palli - juhib läbi labürindi, harjutades samal ajal käelisi oskusi ja käe-silma koordinatsiooni.

   -  Hammasrattad, mida laps saab vabalt kokku panna, soodustavad loovust, otsides muid võimalusi nende seadistamiseks. See on suurepärane võimalus parandada käelist osavust ja silma-käe koordinatsiooni.

Tegelustahvel on valmistatud lakitud puidust, värvitud lastekindlate värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu. Mänguasi on loodud toetama lapse motoorset arengut. Soovitatav multifunktsionaalne mänguasi lasteaedades või avalikes kohtades.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
91x32x6cm
Vanus
alates 18 kuud