• Uus

Puidust pusle sorter 6in1

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

PUIT - mosaiikhelmestega pusle on valmistatud looduslikust materjalist, puidust, mille ilu ja vastupidavust hindavad kõik.

ARENDAB - puidust helmestega pusle on lapsele suurepärane lõbu ning suurepärane võimalus käeliste oskuste ja kujutlusvõime arendamiseks. Samuti aitab see arendada silma-käe koordinatsiooni ja õpetab loogilist mõtlemist. Laps õpib ka keskendumist ja kannatlikkust .

TÄIUSLIKUD MÄNGUKS - puidust helmed on suurepärane viis vaba aja veetmiseks ja koos vanemate või eakaaslastega lõbusaks veetmiseks. Piltide järjestamine erinevat värvi helmestega on väga lõbus pikaks ajaks ja igav ei hakka kiiresti.

ÕPETAB - puidust helmestega pusle sobib väga hästi ka numbrite õppimiseks ning võib abiks olla ka lihtsamate matemaatiliste toimingute sooritamisel . Selle abiga õpib laps kiiresti värve ära tundma ja helmestega geomeetrilisi kujundeid looma.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: puit

arendab keskendumis- ja kannatlikkust

aitab õppimisel

mõõdud: 41 x 22,5 x 6 cm

KAASAS

puidust alus

õngeritv

lusikas

pulgad

10 kala magnetiga

3 matemaatikamärki

10 numbrit

7 figuuri

55 ringi

9 sõiduki mõistatust

Pakutav pusle on suurepärane lõbu loomingulistele lastele. See on valmistatud looduslikust materjalist, puidust, mille ilu ja vastupidavust hindavad kõik. See materjal näeb väga hea välja nii oma loomulikus olekus kui ka värvituna. Komplektis on palju värvilisi elemente, millest laps saab luua erinevaid mustreid.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.