• Uus

Teadus komplekt päikeserobotite komplekt 4in1 + ämblik

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Päikeseroboti teaduskomplekt 4-ühes ämblikukomplekt

Lapsed on tavaliselt huvitatud sellest, mis tänapäeval tehnoloogias uut on! Seetõttu küsivad nad sageli palju küsimusi või võtavad seadmeid lahti. Mäng võimaldab väikesel isetegemise entusiastil arendada kannatlikkust ja täpsust, täpsust ja loovat mõtlemist, mis aitab kindlasti positiivselt kaasa lapse arengule. Lapsed saavad oma vanematega rohkem aega veeta.

Kasutades akude asemel päikeseenergiat, annavad robotid teadmisi alternatiivsete energiaallikate kohta, kui teie laps päikese käes mängib. Tavalisi patareisid pole vaja kasutada).

Teie lapsele meeldib kindlasti see, et päikeserobotit saab ehitada neljas versioonis. Põnevus on kõrge ja väljakutsetunne hoiab teda eesmärgi poole liikumas.

Neli mudelit:

- robot - liigutatavad jalad ja rattad

- Tyrannosaurus Rex, liigutab oma lõualuu

- putukas - liigutatavad jalad ja lõuad

- puurmasin - liigutatavad rattad

 Lisaks saab teie pisike kokku panna 8 jalaga ämbliku. Spider'i käitamiseks vajate ühte 1,5 V AA patareid. Komplekti üksikud elemendid on kokku pandud riivi abil. Ämbliku kaheksa ristatud jalga taasloovad tema roomava liikumise.

Palju võimalusi ühes komplektis.

Elemendid:

- roboti osade komplekt

- päikesepaneel

- mootor

- kasutusjuhendid

Komplekt on mõeldud üle 8-aastastele lastele. Komplekt on CE sertifikaadiga ja vastab standardile EN 71. See on pakendatud teadusgraafikaga karpi, mistõttu sobib ideaalselt kingituseks.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.