• Allahinnatud

Looduseuurija seljakott ja varustus komplekt

60,99 €
54,89 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tegevust armastavatele loodusuurijatele! See vastupidav seljakott on ideaalne kaaslane põnevateks seiklusteks looduses. Seljakotti mahub kõik kaasasolev uurimisvarustus: keeratava kaanega ja integreeritud luubiga putukapurk, puidust binokkel, putukavõrk koos teleskoopvardaga, kandejuhtmega kompass, suurendamisfunktsiooniga luup, pintsetid, labidas ja vedrukonks. Ja see on praktiline: eriti suurel seljakotil on laialt avanev tõmblukk, reguleeritavad õlarihmad ja palju kinnitusaasasid.

See seljakott on ideaalne loodusmatkadeks, seiklusteks ja ekspeditsioonideks, sest lapsesõbralike õue- ja maadeavastajate mänguasjadega muutub välisukse taga olev maailm põnevaks avastamist täis paigaks! Uurimisaparatuuri abil saavad ka kõige pisemad lapsed teha lõbusaid ja põnevaid uudistusi ja vaatlusi aias, metsas või heinamaal. Suure hulga nähtava puitmaterjali, ümarate servade ning maalähedaste ja looduslike roheliste toonidega disainiga on "Discover" tootesarja avastajamänguasjad tõelised pilgupüüdjad igal ekspeditsioonil!

Õuemänguasjad ja avastamismänguasjad on populaarsed ja kuuluvad igasse mänguasjade sortimenti. Need on eriti populaarsed vanemate seas, kelle jaoks on oluline tasakaalustatud igapäevaelu, kus on palju liikumist, värsket õhku ja uudishimu. 

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
seljakott u. 27x10x14cm, võrk (pikendatud) pikkus: ca 85 cm, Ø ca. 20 cm