Magnetiline pusle loomad

19,27 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Pusle magnetraamat safari loomad

Eduka mänguasja oluline omadus on see, et see peaks köitma väikelapse tähelepanu! Selle puslega ei teki sellega probleeme ja see kõik on tänu väga erksatele ilusatele värvidele, mis annavad mänguasjale ainulaadse võlu!

Mänguasja kasutamise reeglid on ülimalt lihtsad! Lihtsalt avage pakend nii, et tahvlil oleks kujutatud maastikku ja lisage sellele enda valitud loomadega magnetid!

See võimaldab teil luua väga mitmekesiseid ja ainulaadseid stseene! Ainsaks piiranguks võib olla lapse kujutlusvõime ja see areneb kindlasti kiiresti, kui väikelaps seda kasutama hakkab!

Ja kui laps pole kindel, milline loom välja peaks nägema, tulevad appi värvilised korrastatud mustritega kaardid!

Mänguasi pakub palju meeldivaid tunde, sealhulgas kogu pere ühismänge, mõjutades suurepäraselt peresuhete positiivset kujunemist.

Magnetmõistatused kujutavad paljusid safarilt ja mujalt leitud loomi! Nende hulgas on majesteetlik lõvi, võimas elevant, väle sebra, aga ka gorilla, jõehobu, flamingo, panda ja teised! Lisaks loomadele on puslede hulgas erinevaid tarvikuid, nagu oksad ja erinevad toidud!

Loomi kujutav mänguasi julgustab last kindlasti loodust tundma õppima ja kogu väikelapse elu jooksul tulevad keskkonnateadmised kindlasti kasuks! Lisaks võib see olla imelise kire algus!

Vaatamata sellele, et see on tõesti lihtne, pakub mänguasi palju harivat väärtust. Esiteks arendab see väikelapse kujutlusvõimet ja loovust ning mustrite täpne paigutus võib olla väljakutse, mis mõjutab positiivselt tema sõrmede ja käte täpsust.

Kujutiste loomine annab suureks tõuke jutuvestmiseks, toetades lapse kõne arengut.

Kasutatud materjalid tagavad, et te ei pea muretsema toote kahjustamise pärast!

Sisu:

Magnettahvliga karp

6 kaarti (12 mustrit tuleb järjestada)

47 mõistatust

Materjal: papp

Proovilooma (lõvi) mõõdud: 10cm x 8cm

Pakendi mõõdud: 26,5cm x 19cm x 3,5cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.