• Uus

Puutöö komplekt "Discover"

29,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:
  • Stabiilne õues töötav ühe lõiketeraga lastenuga puunikerdamiseks
  • Lühike, vastupidav tera (ühelt poolt teritatud), tuhmi ülaosaga
  • Kompaktne suurus ja puidust käepide sobib laste kätele
  • Sealhulgas nuga, noatupp, nikerdusplokk ja kindad laste lõikekaitse
  • Tugevast kangast noatupp, millel on konks-aasa ja vööaas
  • Ideaalne lisatoode "Discover" Exploreri seljakotile, Exploreri vööle ja Exploreri komplektile
  • Eriti lastesõbralik õue- ja uurimisvarustus
  • Atraktiivne disain, milles on palju naturaalset puitu ja loomutruud värvid

Kas soovite vahukommide röstimiseks pulgakesi segi ajada, puuvilju viilutada ja pulka ette valmistada? Teritatud servaga õues oleva lapsenoaga pole see probleem! Tänu lühikesele, tugevale nüri otsaga terale, kompaktsele suurusele ja puidust käepidemele, mis on täiuslikult kujundatud laste käte jaoks, saavad lapsed esimesed kogemused nugade nikerdamise ja käsitsemisega. Nuga on turvaliselt hoitud tugevas riidest ümbrises, millel on konksu ja aasa osad ja aas selle vöö külge kinnitamiseks. Paar spetsiaalseid lõikekindlaid lastesuuruses kindaid ja puidust lõikeklots täiendavad komplekti!

Selle puunikerdusnoaga saavad lapsed lõikamisel abi anda. Selle välinoa tera on terav, sest nürid terad pole kuidagi ohutumad kui teravad noad! Tuima noaga lõikamisel peate kasutama palju rohkem jõudu, mis suurendab drastiliselt noa libisemise ja vigastuste ohtu. Loomulikult tuleks laste nikerdusnugasid siiski alati kasutada täiskasvanute juhendamisel ja järelevalve all ning kindlate reeglite alusel. Noad pole mänguasjad, vaid tööriistad! Need sobivad ideaalselt loodusmatkadeks, seiklusteks ja ekspeditsioonideks – sest lastesõbralike õue- ja avastusvarustusega muutub maailm teie välisukse taga põnevaks kohaks, mis on täis seiklusi!

Õue- ja avastamismänguasjad on nõutud ja kuuluvad igasse sortimenti. Need on eriti populaarsed vanemate seas, sest nende jaoks on oluline tasakaalustatud igapäevane rutiin koos palju liikumist, värsket õhku ja uudishimu oma laste vastu. Puidunikerdusnugade komplekt "Discover" ühendab toodetega 12338 Exploreri komplekt "Discover", 12337 Exploreri vöö "Discover" ja 12336 Exploreri seljakott "Discover". Need on ideaalsed kingitused lastele, kes soovivad palju avastada ja kogeda!

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
Nuga u. 13 x 3 x 1 cm, Puitplokk u. 10 x 5 x 2 cm, kinda suurus: XS (lõikekindluse tase 5)