• Uus

Puidust mängumaja koos terrassi ja liumäega Exit Fantasia 300 Natural

619,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kas laps ei unistaks oma mängumajast? Suurepärane koht, kus saab koos sõprade või vendade ja õdedega lõõgastuda ja mängida. EXIT Fantasia 300 on imeilusa disainiga maja, millel on veranda, trepp ja liumägi! Oma sõbralike roheliste värvide, asümmeetriliste akende ja ustega ning isegi akendega katusel on see iga lapse unistus!

Kindlad

Majad on valmistatud kuivatatud seedripuust. See on eriline puuliik, sest see on looduslikult ilmastikukindel, mistõttu talub kergesti niiskust. Seedripuitu ei ole töödeldud kemikaalidega, nagu seda tehakse sageli teiste puiduliikide puhul. Seepärast on seedripuit ohutu keskkonnale ja teie lastele! Mängumaja paneelid on juba värvitud vesialuselise plekiga.

Turvaline!

Loomulikult vastab see mängumaja kehtivatele ohutusstandarditele (EN-71), et tagada teie lastele optimaalne mänguturvalisus. Lisaks sellele ei ole seedripuitu töödeldud kemikaalidega ja sellel on meeldiv omadus, et see ei lõhene

Ehtsa kokkupanekuga!

Mängumaja tuleb eelnevalt kokkupanduna. Tegemist on tõelise kokkupandava süsteemiga, kus tuleb vaid puitpaneelid kinnitada. Isegi uks ja aknad on eelnevalt kokku pandud! Paneelid on samuti eelpuuritud, mis teeb mängumaja ehitamise äärmiselt lihtsaks.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva