• Uus

Mitmeotstarbeline spordivõrk Exit Multi-Sport 5000 243x500cm

219,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Multi-Sport Net 5000 on paljude funktsioonidega spordivõrk. Seda saab reguleerida kolmele erinevale kõrgusele. Tennis, rannatennis, jalgpallitennis või võrkpall, kõik on võimalikud.

500 cm laiusega võimaldab see, et võrk mahub enamikku aedadesse, kuid on siiski piisavalt lai, et seda saaks kasutada ettenähtud otstarbel. Võrgu roheline ülemine serv tagab, et võrk on mängimise ajal selgelt nähtav. Tänu mitte vähem kui 5 meetri laiusele saab mängida paljude inimestega korraga! Hetkega saab võrgu kõrgust muuta. Lihtsalt klõpsake torud õigele kõrgusele ja mängime!

Kõrgus võrk madal: +/- 100cm

Kõrgus võrk keskmine: +/- 172cm

Kõrgus võrk Top: +/- 243cm

Multi-Sport võrgu ilus disain ja rahulikud värvid sobiksid igasse aeda. Vastupidav raam ja väga tugev võrk tagavad lõbusad tunnid! EXIT Multi-Sport võrgul on kahekordne võrgu pinguldussüsteem, mis tagab, et võrk püsib pingul. Võrgu põhjas olev horisontaalne metalltoru ühendus ulatub ühelt küljelt teisele. Selle ühenduse laius on reguleeritav, nii et pinget saab dikteerida. Võrgu ülaosas olev elastne ühendus postide külge tagab, et võrk on ka ülemisel küljel pinguldatud.

Lisaks stabiilsele statiivile saate kasutada ka EXITi ainulaadset ankurdussüsteemi, mis koosneb ankurdustorudest ja maa-ankritest! Seetõttu on sportsnet väga stabiilne paigutada oma aeda püsivaks mänguks. möödas on odavate komplektide pidev kukkumine!!! Isegi võrkpalli või jalgpallitennist mängides. Kas peate muru niitma? Spordivõrku on lihtne maa-ankritest välja tõsta, et muru saaks niita. Ja pärast seda on spordivõrku lihtne tagasi panna, sest ankrud jäävad paigale. Kuid ka ilma ankurduseta on võrk kindlalt mõlemal jalal. Seega saab seda kasutada ka siseruumides spordisaalis või võimlas.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva