• Uus

Lille / lehe press "Discover"

19,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:
  • Tugev ja jalgadega lillepress, mis on valmistatud FSC® sertifitseeritud puidust
  • Kaks puitpaneeli, 8 papilehte ja 16 paberilehte
  • Puidust rõngastesse asetatud metallkruvid ja mutrid kindla haarde tagamiseks
  • Väga lihtne kasutada
  • Mitmekülgsed kasutusvõimalused, näiteks lillede, kroonlehtede, lehtede ja muru pressimine
  • Ideaalne põhivarustus igaks meisterdamistöökojaks
  • Praktiline abivahend pressitud looduslikke materjale kasutavate isetegemisprojektide jaoks
  • Soovitatav kuivamisperiood on olenevalt õiest või lehest umbes 5–10 päeva

Vajutage lilli kiiruga! Sellel tugevast FSC® sertifikaadiga puidust valmistatud lastesõbralikul lillepressil on neli jalga ning 8 papilehte ja 16 presslehte. Sellega pakub see palju ruumi lehtede, õie kroonlehtede ja lillede kuivatamiseks ja tasandamiseks. Pannes kogutud loodusvarad lihtsalt paberi- ja papikihtide vahele, saad neid lihtsalt säilitada. Puidust rõngastesse asetatud neli metallkruvi ja mutrit muudavad selle kasutamise lastele lihtsaks, kuna neil on tugev haare ja piisavalt tugevust, et kaks puitpaneeli kokku suruda. See puidust lillepress jätab suurepärase visuaalse mulje oma ümarate servade, kvaliteetse valmistamise ja atraktiivse disainiga, milles on palju nähtavat puitmaterjali kombineerituna moodsate roheliste värvidega.

Lilled on looduse põnev osa ja lastele meeldib omada oma väikest kroonlehtede, lillede ja lehtede kogu. "Discover" tootesarja lastele mõeldud lillepressiga saavad isegi väikesed lapsed säilitada oma lemmiklilli ja -lehti ning lasta oma loovusel vabalt voolata. Lillepressi kasutamine on väga lihtne. Papitükid ja kaks paberitükki asetatakse üksteise peale, nende vahele saab panna lilled ja lehed ning pressida. Kaasasolev paber mitte ainult ei kaitse pressitud esemeid, vaid imab ka liigset niiskust. Sellega saavad lapsed kogutud lilledest pikka aega rõõmu tunda ja neil on alati piisavalt materjale meisterdamiseks või kaunistamiseks! See lillepress pole mitte ainult praktiline meisterdamisvahend, vaid ka tõeline pilgupüüdja meisterdamislauale. Pange tähele: iga õit või lehte on soovitatav kuivatada ligikaudu 5-10 päeva, olenevalt lille- või lehetüübist.

Lillepress "Discover" on suurepärane ja rikastav lisand teie puidust mänguasjadele ja käsitöösortimentidele. Vanematele meeldivad mänguasjad, mis ühendavad mängulusti kauakestva loomingulise meelelahutusega, pakkudes samas võimalust lõbusalt loodust uurida.

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva