BIG Traffic koonused 4 tk

34,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Teekoonused on suurepärane õppevahend, et õpetada lastele algusest peale liikluse põhitõdesid, mis on nende ohutuse, tervise ja elu jaoks nii vajalikud. SUURTE teekoonuste komplekt võimaldab teie lapsel tutvuda maanteeliikluse valitud aspektidega. Neid saab kasutada, nagu päris teel, sõidutee, parkimiskoha tähistamiseks või läbipääsu blokeerimiseks.

Komplektis on 4 koonust. Toode sobib suurepäraselt sõidukite, jalgrataste ja jalgrataste juhtimiseks. Lasteaedadesse, koolidesse ja mängutubadesse soovitatav komplekt.

Toode on valmistatud painduvast materjalist, mis muudab selle väga vastupidavaks löökidele.

Iseloomulik:

- Valmistatud painduvast, löögikindlast materjalist.

- Kvaliteetne toode.

- kaasas 4 koonust.

- Ideaalne pealesõidu õppimiseks.

BIG kuulub suurkontserni Simba Dickie Group - Sari sisaldab väga erinevaid ja uuenduslikke mänguasju, mis stimuleerivad laste motoorsete oskuste arengut. BIG tooted pakuvad palju ideid lõbutsemiseks. Siit leiate autosid, sõiduautosid, jalas, traktoreid, paate, liumägesid, veesõidukeid ja liivakaste. BIG on väga kvaliteetsed mänguasjad. Need on valmistatud Saksamaal kvaliteetsetest UV-kiirgusele vastupidavatest materjalidest. Meie mänguasjade ohutus on tagatud ja seda kinnitavad LGA/TÜV testid.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
18 L x 18 W x 26 H (cm)