• Uus

EXIT liivakast köögialaga 200x140cm

249,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Aksent puidust liivakast 200x140 cm

Puidust liivakast EXIT Aksent on suur ristkülikukujuline liivakast. Liivakastiga on kaasas pink, panipaik ja kööginurk ning lisaluksus kööginõud, mis tagavad lastele rohkelt lõbu ja mänge. Küpsetage maitsvaid liivakooke ja mudakooke ning nautige oma aias parimaid seiklusi EXIT Toysi puidust liivakastiga Aksent.

Tõeline küpsetamiskogemus.

Köögiletil on pöördnuppudega pliit ja päris töökorras segistiga kraanikauss. Segisti saab lahti keerata ühendades sellega vooliku ja kuna kraanikauss on eemaldatav, saab seda lihtsalt tühjendada. Köögi töötasapinna all on suur panipaik mänguasjade (nt pannide) hoidmiseks, kui lapsed on nendega mängimise lõpetanud.

Tugev ja kaasaegne

EXIT Toys Aksent puidust liivakaste on lihtne kokku panna ja need on äärmiselt tugevad. Nurkadesse eelnevalt puuritud augud on kinnitatud metallkonnektoritega, muutes liivakasti väga stabiilseks. Nurgad on värvitud ilmeka rohelise värviga, mis koos halli puiduga annab liivakastidele kauni ja modernse ilme.

Täispuidust liivakast

EXIT Toys Aksent liivakastid on valmistatud FSC® sertifikaadiga seedripuust (FSC 100%, FSC® SCS-COC-007799). Sellel puidul ei ole laastu ja see on loomulikult vastupidav ilmastikutingimustele nagu vihm, seega on see ka mädanemiskindel. EXIT puidust liivakaste ei pea enne kasutamist spetsiaalsete preparaatidega töötlema, mis tähendab, et lapsed saavad neis kohe turvaliselt mängida.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva