• Uus

Puidust mängumaja koos terrassi, liivakasti ja liumäega Exit Loft 500 Natural

999,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Iga laps sooviks oma mängumaja aias. Turvaline koht, kus mängida ja lõõgastuda koos sõprade, vendade ja õdedega. Loft 500 on selline mängumaja. Loft 500 on oma suurte mõõtmetega avar maja, kus lapsed saavad vabalt mängida. Selle mängumaja juurde kuulub ka suur liivakasti ala. Ja isegi vihma korral jääb see tänu veekindlale katusele sees kuivaks. Oma rõõmsate värvidega on see ideaalne mängumaja ja iga lapse unistus.

Kindlad

Majad on valmistatud kuivatatud seedripuust. See on eriline puuliik, sest see on looduslikult ilmastikukindel, mistõttu talub kergesti niiskust. Seedripuitu ei ole töödeldud kemikaalidega, nagu seda tehakse sageli teiste puiduliikide puhul. Seepärast on seedripuit ohutu keskkonnale ja teie lastele! Mängumaja paneelid on juba värvitud vesialuselise plekiga.

Turvaline!

Loomulikult vastab see mängumaja kehtivatele ohutusstandarditele (EN-71), et tagada teie lastele optimaalne mänguturvalisus. Lisaks sellele ei ole seedripuitu töödeldud kemikaalidega ja sellel on meeldiv omadus, et see ei lõhene.

Lihtne kokkupanek!

Maja tuleb eelnevalt kokkupanduna. Tegemist on tõelise kokkupandava süsteemiga, kus tuleb vaid puitpaneelid kinnitada. Isegi uks ja aknad on valmis ehitatud! Paneelid on samuti eelpuuritud, mis teeb mängumaja ehitamise äärmiselt lihtsaks.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva