• Uus

Puidust liivakast EXIT Aksent Laev 190 x 90 cm

199,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Laevakujulises EXIT liivakastis mängides tunnevad lapsed end tõeliste kaptenite või meremeestena. Liivakastil on pöörlev rool, mast ja peidetud panipaik kõikidele mänguasjadele ja tarvikutele. Seega kontrollige, kas kõik on pardal, tõstke purjed ja juhtige õiges suunas. Kas meri on lõpuks jälle vaikne? Siis oli aeg mänguasjad laost välja tuua ja meeskonnale liivakooke küpsetama hakata. Laev on ohutu, lapsed!

Tugev ja kaasaegne

EXIT Toys Aksent puidust liivakaste on lihtne kokku panna ja need on äärmiselt tugevad. Nurkadesse eelnevalt puuritud augud on kinnitatud metallkonnektoritega, muutes liivakasti väga stabiilseks. Nurgad on värvitud ilmeka rohelise värviga, mis koos halli puiduga annab liivakastidele kauni ja modernse ilme.

Täispuidust liivakast

EXIT Toys Aksent liivakastid on valmistatud FSC® sertifikaadiga seedripuidust (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Sellel puidul ei ole laastu ja see on loomulikult vastupidav ilmastikutingimustele nagu vihm, seega on see ka mädanemiskindel. EXIT puidust liivakaste ei pea enne kasutamist spetsiaalsete preparaatidega töötlema, mis tähendab, et lapsed saavad neis kohe turvaliselt mängida.

Standardpakett sisaldab

Puidust liivakastiga paat (190 x 90 cm)

Kaal purjedega

Mootor

Ladustamiskoht

6 metallist nurka

Juht

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva