Puidust laua ja toolide komplekt

96,58 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tutvustame Wendi Toys® lauakomplekti – ülimat õuemängukaaslast teie pisikestele! See särtsakas ja värviline puidust laua- ja toolikomplekt on ideaalne viis oma lapse õueseiklustesse põnevust lisada.

Olgu selleks päikesepaisteline piknik, mänguõhtu sõpradega või loominguline kunstiseanss, meie vastupidav puidust laua- ja toolikomplekt sobib suurepäraselt paljudeks lõbusateks tegevusteks. Teie lastele meeldib väga, kui neil on oma isiklik koht, kus õues nautida. Nelinurkne laud ja sellega sobivad toolid on just õige suurusega kätele ja kehadele, luues teie pisikestele hubase ja turvalise mängu- ja õppimiskeskkonna.

Meie lauakomplekt on valmistatud erakordselt kvaliteetselt, et teie lapse mänguaeg oleks alati turvaline ja turvaline. Ümardatud servad pakuvad täiendavat kaitsekihti, pakkudes teile meelerahu ajal, mil teie lapsed õues lõbutsevad. Nii et laske oma lastel mängida ja uurida oma südamega – Wendi Toys on teid kaitsnud!

Kuid see pole veel kõik – meie lastelauakomplekt sobib suurepäraselt ka söögiajaks! Selle tugeva ja vastupidava disainiga saavad teie väikesed lapsed seda kasutada suupistete, söökide ja jookide nautimiseks õues, muutes selle suurepäraseks lisandiks igale tagaaiale, siseõuele või piknikuplatsile. Nüüd saavad teie lapsed nautida oma lemmiksuupisteid ja -jooke oma laual, samal ajal päikese käes peesitades või jahedat tuult nautides. Ja selle lapsele ohutute värvide ja ümarate servadega võite olla kindel, et teie lapse söömine ja joomine on muretu ja täiesti turvaline.

Nii et olenemata sellest, kas teie lapsed värvivad, mängivad mänge, naudivad piknikku või söövad suupisteid ja jooke, on Wendi Toysi puidust lastelaua ja toolide komplekt nende õues lõbu jaoks kohustuslik! See pakub lõputuid tunde meelelahutust ja mälestusi, mida hellitada, muutes selle täiuslikuks kingituseks teie lapsele. Selle vastupidava ja vastupidava disainiga lauakomplekt kestab kindlasti aastaid väljas lõbusalt ja seikluselt. Niisiis, hankige oma lapsele juba täna ja vaadake, kuidas tema kujutlusvõime uutesse kõrgustesse tõuseb!

Värv: tumesinine (T0.11.31 Akzo Nobel Color) / helesinine (T4.16.66. Akzo Nobel Color) / naturaalne

Laua mõõdud: (PxLxK) 50 x 50 x 50 cm

Tooli mõõdud: (PxLxK) 30x30x30

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva