• Allahinnatud
  • Uus

Pesakiik 100 cm / 150 kg

89,95 €
71,96 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

AVAR ISTE - istme läbimõõt on kuni 100 cm, mis tagab kasutusmugavuse ja tähendab, et sellel saab mängida isegi mitu last. Iste on valmistatud põimitud PE köitest, mis tagavad hea haarduvuse. Kiik on valmistatud kvaliteetsest materjalist, muutes konstruktsiooni ilmastikutingimustele vastupidavaks.

KIIRE PAIGALDAMINE – kurepesa on lihtne ja kiire paigaldada. Komplektis on rõngakujulised köieotsad, mis muudavad selle protsessi kindlasti efektiivsemaks. Te ei pea otsima lisaosi spetsialiseeritud kauplustest. Kõik vajalik kiige tõrgeteta kokkupanemiseks on komplektis.

KÕRGUSE REGULEERIMINE - kiigel on nööri reguleerimise võimalus, selle maksimaalne pikkus on 180 m . Tänu sellele sobib kiik suurepäraselt nii väiksemasse kui suuremasse ruumi, väikestele ja suurtele lastele, aga ka täiskasvanutele. Nii on lihtsam turvaliselt peale ja maha minna. Tugevad 10 mm paksused punutud köied tähendavad, et te ei pea kiigel mängides oma laste pärast muretsema.

VASTUPIDAV ILMASTINGUTELE - kiik on valmistatud materjalidest, mis on vastupidavad ilmastikutingimustele ja kuivavad kiiresti. Tänu sellele võid selle julgelt õue jätta ka ebasoodsate ilmastikutingimuste korral. See annab kindlustunde, et isegi vihmaga ei pea kiike kohe alla viima.

SPETSIFIKATSIOON

must värv

materjal: EVA vaht + nailonköied

raam: teras

maksimaalne koormus: 150 kg

istme laius: 100 cm

max. köie pikkus: 180 cm

trossi paksus: 10 mm

kiige kaal: 3,05 kg

kaal pakendis: 3,65 kg

KAASA:

kiik

paigalduskomplekt

Moodne kurepesa stiilis kiik on teie lapsele suurepärane lõbu. See sobib suurepäraselt päikesepaistelisteks päevadeks ja on praktiline kaunistuseks mänguväljakule, aeda või terrassile. See on suurepärane võimalus tundide kaupa õues lõbusalt aega veeta. See pakub teie lapsele palju rõõmu ja füüsilist tegevust. Tootel on vastupidav vahtkattega metallist velg, mille sees on tugev võrk. Kiik on äärmiselt kindel – talub kuni 150 kg raskust. Lisaks on pesal kinnitamiseks 10 mm paksused punutud köied metallrõngastega. Tänu nende reguleeritavusele saate kiike hõlpsalt kohandada vastavalt lapse pikkusele ja vanusele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.