• Uus

Ujumismadrats avokaado 150CM XL

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Avokaadol  palju raviomadusi ja toiteväärtust. Aitab võidelda kõrge vererõhuga, alandab kolesterooli, selleks suurendab... vees lõbu! Võib-olla mitte igaüks, aga meie oma kindlasti!

Hiiglasliku avokaado kujuline madrats aitab väljendada huvi tervisliku toitumise, eksootilise köögi, aga ka lõbu ja veehulluse vastu.

Madrats annab palju põnevama elamuse kui avokaadosalati tarbimine. See peopuuvili koosneb täispuhutavast kolmevärvilisest madratsist, mille ristlõige on kaunist küpset maitsvat puuvilja ja pallikest – toimides selles komplektis meie avokaado seemnena.

Suur täispuhutav pall sobib suurepäraselt igasse randa. Mängud ja mängud palliga on ju iga rannapeo lahutamatu osa, lisavad värvi perekondlikele väljasõitudele ning on aktiivne viis koos sõpradega koos aega veeta, eemal igapäevaprobleemidest või telefonidest. Lihtne palli põrgatamine parandab füüsilist vormi ja sobib suurepäraselt nii täiskasvanutele kui ka lastele. Julgeme isegi väita, et füüsiline aktiivsus võrdub oma kasulikkuse poolest avokaado söömisega.

Palli saab kasutada ka vees, kuid siin töötab meie komplekti põhiosa - madrats - palju paremini.

Madrats teeb koos palliga mugava voodi. "Seemet" saab sellises paigutuses kasutada padja või seljatoena. Laske endal oma mõtetega eemale minna, lebades mugavalt pehmel täispuhutud madratsil. Niikaua kui mitte liiga kaugel kaldast!

Madratsis olev auk annab sellele kõik traditsioonilise ujumisringi omadused. Sellegipoolest näeb see palju stiilsem välja! Madrats osutub kasulikuks ujuma õppimisel, on stabiilseks partneriks neile, kes tunnevad end vees ebakindlalt.

Noh, ja see pakub palju nalja!

Valmista oma maitse järgi madrats! Meie avokaado on 150 cm pikk, seega pakub see mugavust ka pikkadele inimestele. Samal ajal on see uskumatult muljetavaldav!

Nii madratsil kui ka kivil on klassikaline klapp, mis sobib enamiku turul saadaolevate pumpade mudelitega (pumpa pole kaasas). Madratsit saab ka suu kaudu täis pumbata.

TEHNILISED KIRJELDUSED:

Sisaldab

avokaado kujuline madrats

palli "seeme"

Materjal:

Mõõtmed pärast inflatsiooni

madrats: 150x120x21cm

palli ümbermõõt: 130 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva