Mängumaja mänguväljak M10 (moodul mängumaja+platvorm+kiik+liumägi)

719,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Olete üllatunud, kui näete oma lapsi selle M10 Wendi Toysi mängumajaga mängimas. Nad veedavad palju aega selle hämmastava puidust mängumaja kõigi külgede avastamiseks. Maja iseenesest pakub piisavalt ruumi, et teie lapsed saaksid oma sõpru teie aeda kutsuda. Sel ajal, kui keegi mängumajas mängib, saavad teised mängida liivakastis või kasutada liumäge või kiike. Mängumajas on palju ruumi jooksmiseks ja piisavalt taganemisvõimalusi. Lapsed saavad lasta oma kujutlusvõimel lennata. Moodulmajas on 3 kinnist Perspex akent, mis tagavad laste mängimise kuivas keskkonnas. Terrass värske õhu nautimiseks ka vihmase ilmaga. Sissepääsu kohal asuv riiul laste asjade, näiteks mänguasjade hoidmiseks. Katus, mis katab terrassi vihma eest, võimaldades lastel jalanõud jalast võtta ja majja siseneda, et mäng oleks mugavam. Mängumaja on hästi kaitstud ilmastiku eest, kuna sellel pole avatud aknaid ega uksi. Mängumaja on ehitatud 90 cm kõrgusele platvormile, mis paneb lapsed aktiivsemalt mängima. Platvormi liivakasti all, kus lapsed saavad liivalosse meisterdada. Mängumaja ette on kinnitatud 175 cm pikkune plastikliumägi. Mängumaja küljele kinnitatud 200 cm kõrgused üksikud näkid. Mängumaja maapinnale tugevdamiseks on kaasas 4 maapealset ankrut.

Varustatud rõduga, mänguasjariiul, täisuks, perspex aknad, redel, liumägi, platvorm, liivakast, ühene kiik, 4 tükki Kinnitusankrud, KBT plastikust iste.

Kaasas põrand.

Värv: Punane / Valge / Loodus

Mängumaja mõõdud: (PxLxK) 120 x 120 x 155 cm

Toote välismõõtmed kokku: (PxLxK) 290 x 350 x 242 cm

Ukse vahekäigu mõõdud: (LxK) 38 x 104 cm

Platvormi kõrgus: 90 cm

Slaidi pikkus: 175 cm

Kiige kõrgus: 200 cm

Kiige laius: 150 cm

Sisepind: 0,81 (m2)

Seina paksus: 8 mm

Veekindel katus

Mängumaja on valmistatud põhjamaisest kuusest ning on kaitstud putukate ja seente eest. Kasutatakse sertifitseeritud veepõhist värvi.

Mängumaja vastab Euroopa standardile EN-71 “Mänguasjade ohutus” koduseks kasutamiseks mõeldud mänguväljakute seadmete kohta.

Kõik kasutatud puit on pärit FSC sertifitseeritud metsadest.

Iga süsteemi kontrollitakse ja testitakse enne tehasest vabastamist.

Mängumajad on turvalised ja keskkonnasõbralikud.

Hooldus: ei vaja erihooldust. Võib igal aastal töödelda puidukonservaatoriga, et see oleks tervem.

Valmistatud Lätis.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva