• Uus

Puidust mängumaja koos terrassi, liivakasti ja liumäega Exit Loft 750 Natural

1 499,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ja iga laps sooviks oma mängumaja koos juurdeehitusega aias. Turvaline koht mängimiseks ja puhkamiseks koos sõpradega, vendade ja õdedega. Loft 750 sellise mängumaja XXL versioonis. Oma suurte sisemõõtmetega 1,18 x 1,71m on Loft 750 avar maja, kus lapsed saavad vabalt mängida. Selle mängumaja juurde kuulub ka suur liivakasti ala. Tõsttud mängumajad on tõeline terrass (1,20 kõrgus) ja alla pääsemiseks kasutate liugu! Ja isegi vihma korral jääb see tänu veekindlale katusele sees kuivaks. Oma rõõmsate värvidega on see ideaalne mängumaja ja iga lapse unistus.

Kindlad

Majad on valmistatud kuivatatud seedripuust. See on eriline puuliik, sest see on looduslikult ilmastikukindel, talub kergesti niiskust. Seedripuitu ei ole töödeldud kemikaalidega, nagu seda tehakse sageli teiste puiduliikide puhul. palju on seedripuit ohutu keskkonnale ja teie lastele! Mängumaja paneelid on juba värvitud vesialuselise plekiga.

Turvaline!

kindlasti vastab see mängumaja kehtivatele ohutusstandarditele (EN-71), et tagada teie lastele optimaalne mänguturvalisus. Lisaks sellele ei ole seedripuitu töödeldud kemikaalidega ja sellel on meeldiv omadus, et see ei lõhene.

Variatsioon

Konstruktsiooni saab sõita nii vasakule kui ka paremale poole maja. Liuguri saab vasakule, paremale või ette. See kehtib ka trepi kohta.

Lihtne kokkupanek!

Maja tuleb eelnevalt kokkupanduna. Tegemist on tõelise kokkupandava süsteemiga, kus tuleb vaid puitpaneelid kinnitada. Isegi uksed ja aknad on valmis ehitatud! Paneelid on samuti eelpuuri, mis teeb mängumaja ehitamise väga lihtsaks.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva