Puidust kiik

25,37 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

STABIILNE - vastupidavast puidust iste; metallelemendid tagavad vastupidavuse ja ohutuse; vastupidavad köied tagavad, et kiik katki ei lähe.

KERGE – väike kaal muudab selle kandmise ja transportimise lihtsaks.

SPETSIFIKATSIOON - mõõdud (pikkus / laius / kõrgus) 16/40 / max. 170 cm; vanus 3+; CE, EN 71 sertifikaadid; kaal 1,05 kg.

ESTETILINE ISTE - spetsiaalselt poleeritud, sile, kena kujuga iste mõjutab kasutamise atraktiivsust, mugavust ja ohutust.

LÕBUS - pakub meelelahutust lastele nende vabal ajal; muudab teie aja nii kodus kui väljas nauditavaks.

Köiekiik on fantastiline toode, mis on loodud lõbutsema kõige väiksematele. See ei paku mitte ainult meelelahutust, vaid võimaldab teil arendada ka koordinatsiooni ja liikuvust. Vabas õhus paigaldatuna naudib laps hea meelega õuesolemise võlusid.

ISTE

Iste on spetsiaalselt poleeritud, sile, kena kuju ja esteetilise välimusega, mis muudab selle kasutamise mugavaks, ohutuks ja meeldivaks. Laps istub kindlalt ja saab turvaliselt kiikuda. Kiige kokkupanek on äärmiselt lihtne ega nõua keerulisi tegevusi ega kogemusi. Köitel puidust kiik on kerge ja väikese suurusega, mis tähendab, et selle kaasaskandmine või reisile kaasavõtmine pole suurem probleem.

KÖIED

Vastupidavad köied ja metall, tugevad kinnituselemendid tagavad lapse turvalisuse ja tagavad, et kiik ei puruneks. Puidu hele värv on silmale meeldiv, atraktiivne ja sobib kenasti trosside tumepruuni värviga.

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!