Pesakiik roheline/must 100 cm

76,25 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

AVAR ISTUMINE - kiigel on EPE vahuga kinnitatud terasraamist lai ümar iste, mille sees paikneb tugev PP võrk. See oli valmistatud kangast Oxford 600D, mis tagab ohutu mängimise. Kandevõime kuni 120 kg on võimalik tänu 10 mm paksuste punutud köite kasutamisele. See tagab turvalisuse ja võimaldab isegi täiskasvanutel rõõmuhetki nautida. See on ideaalne lahendus suurele perele. Selle suuruse ja kuju tõttu sobib see mitmele inimesele.

KIIRMONTAAŽ - kurepesa on lihtne ja kiire paigaldada. Komplektis on ringikujulised köieotsad, mis kindlasti parandavad seda protsessi, mis vanematele ei meeldi. Te ei pea otsima lisaosi spetsialiseeritud kauplustest, Internetist või lauatelefonist. Kõik, mis on vajalik kiige tõrgeteta kokkupanekuks, on komplektis.

KÕRGUSE REGULEERIMINE - kiigel on trossi reguleerimise võimalus, selle maksimaalne pikkus on 180 cm. Tänu sellele sobib kiik suurepäraselt nii väikestele (kõrgust langetades) kui ka suurematele lastele. See hõlbustab ohutut sisenemist ja väljumist. Tugevad punutud 10 mm paksused köied tagavad, et te ei pea kiigel mängides oma laste pärast muretsema.

KINDEL ILMASTINGIMUSTELE - kiik oli valmistatud ilmastikutingimustele vastupidavatest ja kiiresti kuivavatest materjalidest. Tänu sellele ei saa muretseda ka ebasoodsate ilmastikutingimuste korral õue jätta. See annab teile kindluse, et isegi kui sajab vihma või puhub väga tugev tuul, ei pea te kohe kiike ära võtma ja oma koju või garaaži/keldrisse panema.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: roheline-must

kangas: Oxford 600D (ilmastikutingimustele vastupidav)

raam: EPE

võrk: PP - polüpropüleen

vanus: 3+

maksimaalne koormus: 120 kg

mõõdud (paksus / laius / kõrgus): 4,5 / 100 / 180cm

trossi paksus: 10 mm

kiige kaal: 3,4 kg

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.