• Uus

Puidust õueköök / mudaköök EXIT Yummy 300

299,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Puidust väliköök De EXIT Yummy 300 on universaalne mänguköök lastele vanuses 2-5 aastat. Selles on kõik vajalik ning roheline katus ja laud muudavad selle köögi ainulaadseks. Väliköögis on pliit koos pöördnuppudega ja päris segisti. Segisti toimib ühendades sellega aiavooliku ning eemaldatav kraanikauss teeb vee valamise lihtsaks. Lisaks on "EXIT Yummy 300"-s piisavalt ruumi pannide ja muude köögitarvete hoidmiseks ning ülejäänud nõud saab riputada väikeste konksude külge.

Kuid EXIT Yummy 300 on midagi enamat kui lihtsalt köök. Selle roheline katus ja kriiditahvel annavad väliköögile laheda väljanägemise. Seetõttu on "Nami 300" mõeldud mitte ainult toiduvalmistamiseks, vaid ka omatehtud roogade jagamiseks ja müümiseks.

Puidust väliköök EXIT Toys on valmistatud FSC® sertifikaadiga seedripuust (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Seda tüüpi puit ei jäta kilde, on vastupidav atmosfäärimõjudele, nagu vihm, ja on seetõttu ka mädanemiskindel. EXIT väliköögi puitu ei pea enne kasutamist töötlema, seega on sellega turvaline mängida algusest peale.

EXIT Yummy 300 on välimänguköök. Unustamata The EXIT Yummy 300 väliköögi kaunist naturaalset disaini, muutes selle kauniks täienduseks teie aeda. Mida sa siis ootad? Alustage kokkamist lõbusa puidust väliköögiga Nami EXIT Toysilt!

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva