• Uus

Mudaköök / õueköök mängumaja külge

99,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

See väike pärl ei ole lihtsalt mistahes vana köögikomplekt – see on maagiline portaal teie lastele kujutlusvõime ja lõbususe maailma! See köögitarvik on ülim lisakinnitus kõigile Wendi Toysi moodulmängumajadele platvormil (WE-726 / WE-720) ja Playhouse jõusaali kinnitusega (WE-700). Seda saab kasutada ka eraldiseisva mänguesemena, et teie väikesed lapsed saaksid igal ajal väljamõeldud kulinaarseid meistriteoseid valmistada.

Aga asume asja juurde. See köögikomplekt on varustatud PÄRIS veekraaniga, mis ühendatakse teie aiavoolikuga. See on õige, teie lapsed saavad elada välja oma kõige pöörasemad "Tippkoka" fantaasiad ja pesta nõusid nagu professionaal. Ja ärgem unustagem ahjurõngaid! Need beebid on teie väikestele kokkadele ideaalne koht väljamõeldud hõrgutiste valmistamiseks, olgu selleks siis gurmeepitsa või viiekäiguline eine. Ohutus on ka selle lisaseadme puhul esmatähtis. Kvaliteetne töötlus ja ümarad servad tähendavad, et saate rahulikult puhata, kuni teie väikesed lapsed tormi valmistavad.

See on parim köögikomplekt väikestele kokkadele ja väljamõeldud toidusõpradele kõikjal. Ärge üllatuge, kui tunnete end köögis toimuva lõbususe pärast pisut armukadetsemas!

Varustatud plastkaussidega liiva ja vee jaoks, kaanega.

Värvus: Must (RAL 9011 Grafiitmust RAL kataloog) / Loodus (Immutatud kõrge rõhu all)

Köögi mõõdud: (PxLxK) 80 x 30 x 70 cm

Pliidi kõrgus: 6 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva