• Uus

Loodusuurija tööriistade vöö "Discover"

34,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:
  • Vastupidav seiklusvöö noortele loodusuurijatele, millel on palju kinnitusaasasid, tropid ja vedrukonksud
  • Reguleeritav vöö käepäraste klõpsatusega pandlad
  • Sealhulgas karabiinid, täispuidust signaalvile, suurendamisfunktsiooniga luup, pintsetid, kompass, nöör ja puuvillakott looduses leiduvate asjade kogumiseks
  • Atraktiivne disain rohke nähtava puidu ja ümarate servadega
  • Eriti lastesõbralikud õue- ja uurijamänguasjad
  • Sobib suurepäraselt koos "Discover" Exploreri komplekti ja Exploreri seljakotiga
  • Täiustatud uurimisseadmed põnevateks ekspeditsioonideks ja vaatlusteks otse teie välisukse taga
  • Ideaalne lastele, kes soovivad palju avastada ja kogeda

Vajadus loodusuurijatele! Selle õuevarustuse vööga on lastel kõik maadeavastaja mänguasjad, mida nad vajavad, hoides samal ajal käed vabad! Täispuidust signaalvilest, luubist, pintsettidest, kompassist, nöörist ja puuvillasest kogumiskotist koosnevat uurimisaparatuuri saab aasade, troppide ja vedrukonksude abil kinnitada tugevast nailonist valmistatud vööle. Ja see on praktiline: vöö pikkust saab reguleerida ja sellel on klõpspandla.

See tööriistarihm on ideaalne loodusmatkadeks, seiklusteks ja ekspeditsioonideks, sest lapsesõbralike õue- ja maadeavastajate mänguasjadega muutub välisukse taga olev maailm põnevaks avastamist täis paigaks! Uurimisseadmete abil saavad ka kõige pisemad lapsed teha lõbusaid ja põnevaid uudistusi ja vaatlusi aias, metsas või heinamaal. Suure hulga nähtava puitmaterjali, ümarate servade ning maalähedaste ja looduslike roheliste toonidega disainiga on "Discover" tootesarja avastajamänguasjad tõelised pilgupüüdjad igal ekspeditsioonil!

Õuemänguasjad ja avastamismänguasjad on populaarsed ja kuuluvad igasse mänguasjade sortimenti. Need on eriti populaarsed vanemate seas, kelle jaoks on oluline tasakaalustatud igapäevaelu, kus on palju liikumist, värsket õhku ja uudishimu. Kolm toodet loodusmänguasjade kategooriast, mis sobivad ideaalselt kokku: 12338 Exploreri komplekt "Discover", 12337 Exploreri tööriistarihm "Discover" ja 12336 Exploreri seljakott "Discover". Need on ideaalsed kingitused lastele, kes soovivad palju avastada ja kogeda!

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva