• Uus

Liivakast istumisnurga ja mudalauaga

189,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:
  • Eriti ruumisäästlik liivakast terrassile, rõdule ja aeda
  • Ühendab liivakasti, porilaua ja laste istumisnurga
  • Eemaldatav metallist kraanikauss
  • Auk päikesevarju jaoks
  • Kaasas kvaliteetne Oxfordi kangast kate, mis hoiab ära liivapinna määrdumise
  • Spetsiaalne nurk hoiab kahte liivakasti osa kindlalt koos
  • Tänu tugevatele ratastele on lihtne kokku lükata ja ringi liikuda
  • Ilmastikukindel, töötlemata täispuit, individuaalselt kujundatav; Toote pika eluea tagamiseks on soovitatav kasutada puitu kaitsev lakk

Multifunktsionaalsus kogu mudaga mängimise ja kaevamise lõbu jaoks! See kompaktne vastupidavast töötlemata täispuidust liivakast on tänu oma ainulaadsele konstruktsioonile liivakast, porilaud ja laste istumisnurk ühes ning pakub väikeses ruumis lisaväärtust mänguajal. Kui liivakasti ülemine osa üles lükata, saab korraga kasutada liivamänguala ja laste istumisnurka koos lauaga. Eemaldatav metallist kraanikauss muudab lauaplaadi porilauaks. Lauas olev auk pakub koha päikesevarjule. Kui liivakasti ei kasutata, tagab kvaliteetne Oxfordi kangast kate, et liivaala püsib puhtana ja määrdumise eest kaitstuna.

Ideaalne terrassile, rõdule või väikesesse aeda! Spetsiaalne nurk hoiab kahte liivakasti osa kindlalt koos ning see liivakast pakub oma erinevate istumiskohtadega arvukalt võimalusi teistega koos mängimiseks ning loominguliseks tegevuseks liiva ja muda teemadel. Tänu ruumisäästlikule konstruktsioonile ja tugevatele ratastele saab seda kolm-ühes liivakasti ruumi säästmiseks kokku lükata ja eemale viia, kui seda ei kasutata. Neli elastset riba ja kinnituspunkti hoiavad liivakasti katet kindlalt paigal. Toote pika eluea tagamiseks on soovitatav kasutada puitu säilitavat lakki!

Väljas, liiva-, muda- ja veemänguasjad on trendikad! Mudalaua ja istumispinkidega liivakast on ideaalne täiendus igale aia- ja välisortimentile ning tõeline alternatiiv klientidele, kes otsivad oma aeda või terrassile ruumisäästlikku kõik-ühes toodet.

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
102 - 176 x 81 x 46 cm