• Uus

Putukakarp "Discover"

19,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:
  • Tugev õhuavadega putukavaatluskast, mis on valmistatud 100% FSC® sertifitseeritud puidust
  • Ümarate servadega ja kahe läbipaistva pleksiklaasist küljega karp
  • Liigutatav pleksiklaas, mis libiseb üles
  • Suurendusklaas 5x suurendusvõimsusega ülemisel küljel
  • Mugav köis ühe käega kandmiseks
  • Vaatlusruum, kuhu mahub oksi ja lehti
  • Lapsesõbralik väliuurija mänguasi loodusteaduste õppimise ajal lõbutsemiseks
  • Sobib suurepäraselt kokku teiste maadeavastajate mänguasjadega sarjast "Discover".

Täielik vaade mardikatest, röövikutest ja muust! Lastele meeldib uurida neid ümbritsevat loodust. See putukavaatluskast on ideaalne maadeavastaja mänguasi igasuguste putukate hoolikaks püüdmiseks ja kontrollimiseks. Putukakast on valmistatud tugevast FSC® 100% sertifikaadiga puidust ja pakub suurepärast vaadet tabatud roomavatele olenditele kolmest küljest, kahe pleksiklaasist külje ja suurendusklaasiga peal. Vaatluskasti sisemusse mahuvad terved oksad ja lehed, et püütud putukaid saaks stressivabalt ja kaitstult jälgida. Putukakastil on õhuaugud, nöör ühe käega kandmiseks ja liigutatav pleksiklaasist aken, mida saab üles lükata.

Täiustatud uurimisseadmed põnevateks loodusmatkadeks, ekspeditsioonideks ja vaatlusteks aias või metsas või põllul otse teie välisukse taga! Sobib ka sipelgate, ritsikate või lendavate putukate nagu lepatriinu või liblika mänguliseks uurimiseks. Suure hulga nähtava puitmaterjali, maalähedastes toonides ja naturaalsetes rohelistes värvides disaini, ümarate servade ja kvaliteetsete illustratsioonidega on see vaatluskast tõeline pilgupüüdja igal looduses jalutamisel. Pange tähele: putukakast ei ole mõeldud elusolendite pikaajaliseks majutamiseks ja seda tuleks kasutada ainult lühiajalisteks vaatlusteks.

Eriti lastesõbralik väliuurija mänguasi, mis on noortele looduses seiklejatele kohustuslik. Eriti populaarne vanemate seas, kelle jaoks on oluline igapäevane rutiin koos palju liikumist, värsket õhku ja uudishimu oma laste vastu. Putukakast on suurepärane täiendus maadeavastajate mänguasjade sarjale "Discover".

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
10 x 9.5 x 9.5 cm