• Uus

Kompaktne mudaköök

129,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Vee ja liivaga möllata, süüa teha ja ehitada! See naturaalsest töötlemata täispuidust valmistatud kompaktne looduskeskne mänguköök sobib ideaalselt väikesesse aeda, terrassile või rõdule! Jõulise väliköögina mängitav igast küljest ja see jätab vaatamata oma kompaktsele suurusele palju ruumi loominguliseks mänguks. Kaasas eemaldatav porikauss, pöördnuppudega pliidiplaat, hulk pilusid ja kaks suurt plastikust prügikasti alumisel küljel, mis pakuvad ruumi liiva, muda ja liivamänguasjade hoidmiseks. Purunematute ratastega kaasasurumiseks ja pesaga veevooliku jaoks.

See praktiline õues kasutamiseks mõeldud kompaktne "suveköök" sobib suurepäraselt liivakasti lisandina või alternatiivina ning kõige armsamate "liivakookide" ja muude maiuspalade valmistamiseks. Segamisnõu juures olev veevooliku süvistatav pesa on mugav ka siis, kui on vaja vett.

Väljas, liiva-, muda- ja veemänguasjad on trendikad! See kompaktne mudaköök on ideaalne täiendus teie aia-, rollimängu- ja õuessortimendile ning on väiksem alternatiiv suurele mudaköögile.

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
88 x 56 x 58 cm