Aerodünaamiline lennuk 37x37 cm

6,09 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

OHUTU LASTELE - polüstüreenist mänguasi, mis on kerge ja voolujoonelise kujuga, mis hoiab teie lapse turvaliselt. See koosneb kolmest suurest osast. Sellel pole väikseid elemente, mida saaks alla neelata.

ERINEVAD LÕBUVÕIMALUSED - lennukil on kaks auku, mille kaudu saab laps otsustada lennutrajektoori ja akrobaatika üle. Ballast ülemisse auku sisestades on lend täis akrobaatilisi figuure (kaheksad, tünnid). Alumise augu valimine libiseb sirgjooneliselt.

EHITATUD VAHUST – tänu sellele saab beebi mängida nii kodus kui ka õues. Hööveldage see oma kerguse tõttu korterit kahjustada. Sa ei pea muretsema võimalike kahjude pärast, mida laste lõbustus põhjustab.

AERODÜNAAMILINE KUJU – lennuki voolujooneline struktuur korrigeerib libisemisvõimet õhus. Võimaldab kiiret ja kõrget lendu. Mänguasi on seal täpselt tasakaalustatud. Sellel on suurepärased parameetrid lendamiseks.

SPETSIFIKATSIOON

mõõdud (laius / kõrgus): 37/37 cm

kaal: 0,03 kg

materjal: vaht

Lennukite maailm on väga põnev. Pole ime, et lapsed neid armastavad.  Lennuk on seal valmistatud kergest ja vastupidavast materjalist, mis muudab selle viskamise lihtsaks ja on vastupidav kõrgelt kukkumisele.

Mänguasi on valmistatud karastatud ja vastupidavast polüstüreenist. Tema kerge disain ja voolujooneline kuju panevad lennuki kergesti õhus hõljuma. Sellel on kaks auku, tänu millele saame otsustada selle lennu trajektoori üle. Kui paneme uime alumisse, libiseb see sirgjooneliselt. Kui asetate selle ülemisse auku, teeb lennuk akrobaatikat (tünnid, kaheksad)

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.